Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de juny del 2021

'Ron's Gone Wrong'.

Per a celebrar el Best Friend’s Day, 20th Century Studios i Locksmith Animation han publicat el tràiler oficial de Ron’s Gone Wrong, el seu nou film animat de ciència-ficció sobre l’adolescència, amb la veu del veterà de The Hangover, Zach Galifianakis i el jove actor de Shazam!, Jack Dylan Grazer. El vídeo comença amb un comercial introductori sobre un robot avançat anomenat B*Bot, que serveix com un nou amic genial per als nens. Tot i això, desafortunadament per a un adolescent socialment incòmode anomenat Barney, rep un B*Bot defectuós que provocarà més caos involuntari en la seva vida.

Ron’s Gone Wrong està programat per estrenar-se als cinemes el 22 d’Octubre. La seva actual data d’estrena la farà competir amb films com Last Night in Soho de Edgar Wright i The French Dispatch de Wes Anderson.

Ron’s Gone Wrong explicarà amb una mirada commovedora i divertida l’amistat en potència entre un noi de secundaria i el seu robot defectuós. Explica la història de Barney, un estudiant de secundaria socialment incòmode i Ron, el seu nou dispositiu per a caminar, parlar i connectat digitalment, que es suposa que és el seu “Millor amic llest per a utilitzar”. Les divertides funcions de Ron, en el context de la era de les xarxes socials, els empeny a un viatge ple d’acció en el que el nen i el robot, es reconcilien amb el meravellós desordre de la veritable amistat.

La comèdia d’aventures animada compte amb les veus de Zach Galifianakis (Missing Link), Jack Dylan Grazer (Luca), Olivia Colman (The Mitchells vs. The Machines), Ed Helms (The Office), Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom), Rob Delaney (Deadpool 2), Kylie Cantrall (Gabby Duran and the Unsittables), Ricardo Hurtado (The Goldbergs), Marcus Scribner (Black-ish) i Thomas Barbusca (Chad).

Ron’s Gone Wrong està dirigit per el veterà de Pixar Jean-Philippe Vine (Cars 3, The Good Dinosaur), la cofundadora de Locksmith Sara Smith i Octavio Rodríguez (Coco) a partir d’un guió escrit per Smith i Peter Baynham. Aquest és la primera estrena cinematogràfica del estudi de animació CG amb seu al Regne Unit, Locksmith Animation. Els productors executius són Smith, Baynham i Elisabeth Murdoch, amb Julie Lockhart i Lara Breay com a productores.

A continuació podeu veure el tràiler i el cartell...

          

          



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada