Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de juny del 2021

'Code 8: Part II'.


Després de l’anunci de que els cosins Robbie i Stephen Amell estaven reprenent els seus papers per a la seqüela d’acció i ciència-ficció Code 8: Part II, des de TheHollywood Reporter ens informen de que el film ha estat adquirit per Netflix. En un acord amb XYZ Films, el servei de streaming va obtenir els drets globals de la seqüela que serà dirigit pel director original Jeff Chan, qui també ha coescrit el guió amb el guionista de Code 8 Chris Paré, al costat de Sherren Lee i Jesse LaVercombe.

Code 8: Part II, de Collective Pictures, segueix el viatge d’una adolescent que lluita per obtenir justícia per al seu germà assassinat a mans de policies corruptes. Després de convertir-se en testimoni del encobriment, es converteix en un objectiu i sol·licita l’ajuda d’un ex convicte (Robbie Amell). Junts, s’enfronten a un sargent de policia molt respectat i ben protegit que farà servir totes les eines per evitar quedar exposat.

Robbie Amell, Stephen Amell, Chan i Paré tornaran a produir el projecte. XYZ Films en serà el productor executiu. S’espera que la seqüela comenci a produir-se a Canadà a finals d’aquest any.

Code 8 es centra en el 4% de les persones que viuen en la ciutat fictícia de Lincoln i que posseeixen habilitats especials i, sovint, s’enfronten a tecnologia policial avançada i militaritzada. És una fantasia de ciència-ficció sobre l’extraordinari poder que tenim com a individus, davant la superioritat tecnològica de les institucions en les que vivim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada