Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 19 de juny del 2021

'The Flash'.


Tan sols uns dies després de que el director de The Flash, Andy Muschietti, presentes un avançament del vestit millorat de Ezra Miller com el Velocista Escarlata, el cineasta de It continua promocionant el film de DC de Warner Bros. amb una foto de nou en el seu perfil de Instagram. Aquest cop, la nova foto de The Flash ofereix el nostre primer cop d’ull al vestit de Supergirl de Sasha Calle, donant pas a el pròxim debut de Supergirl en el DCEU. Calle serà la primera actriu llatina en interpretar a la popular heroïna i també és la segona actriu en interpretar al personatge a la gran pantalla.

El film de The Flash veurà a Ezra Miller, reprenent el seu paper com el Velocista Escarlata/Barry Allen, el qual va interpretar per primer cop a Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League i Snyder’s Cut Justice League. També va fer una aparició sorpresa el 2019, durant l’esdeveniment creuat Crisis on Infinite Earths de The CW.

A més de Miller també podrem veure a Kiersey Clemons com a Iris West, Maribel Verdú com a Nora Allen i l’estrella en ascens Sasha Calle (The Young and the Restless), que s’ha unit per a interpretar a Supergirl, convertint-se en la segona actriu en interpretar al personatge en un film a la gran pantalla. Ron Livingston substitueix a Billy Crudup com a Henry Allen.

Warner Bros. va revelar per primer cop que el seu The Flash, s’inspiraria en el còmic Flashpoint de Geoff Johns i Andy Kubert ja l’any 2017, i el estudi inclús va arribar a canviar el títol del film a ‘Flashpoint’ per un temps abans de tornar simplement a The Flash.

Després de tot, la història ja ha cobrat vida en forma animada i en l’Arrowverse. Al 2013, Warner Home Video va estrenar Justice League: The Flashpoint Paradox. Uns anys més tard, The Flash de The CW va emetre la seva pròpia versió de la història durant la tercera temporada. Amb això, té sentit que la divisió de films de Warner Bros. vulgui fer quelcom que es destaqui de les adaptacions anteriors. A més, la manipulació de la línia del temps també podria fer-se servir com un mitjà per a solucionar problemes de continuïtat dintre del DCEU.

The Flash està protagonitzat per Ezra Miller, dirigit per Andy Muschietti i amb un últim esborrany de guió escrit per Christina Hodson, que encara abastarà la famosa història de Flshpoint. El film està programat per estrenar-se ara el 04 de Novembre de 2022. Miller va interpretar per primer cop al velocista escarlata a Batman v Superman: Dawn of Justice i a Justice League.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada