Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de juny del 2021

'Demonic'.

IFC Films ha publicat l’avanç oficial del nou film de terror i ciència-ficció Demonic, del cineasta nominat al Oscar Neill Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie). IFC Midnight estrenarà el film als cinemes, en lloguer digital i VOD el 20 d’Agost de 2021. A continuació podeu veure el teaser tràiler...

          

          

El film, escrit i dirigit per Blomkamp, es centra en una jove que desferma terribles dimonis quan les forces sobrenaturals en l’arrel d’una escletxa de dècades entre mare i filla es revelen sense pietat. El projecte marca la primera incursió de Blomkamp en el gènere de terror, no es sap molt sobre el film tret de que el director ha estat treballant en el film poc després del inici de la pandèmia de COVID-19. El repartiment del film està compost per Carly Pope (Elysium), Chris William Martin (The Age of Adaline, Aliens vs. Predator: Requiem, The Vampire Diaries), Nathalie Boltt (Riverdale, District 9) i Michael Rogers (Siren, The Blacklist).

Demonic està produïda per Neill i Mike Blomkamp a través de STABLITI Studios, Ford de AGC i Linda McDonough amb Miguel Palos Jr. de AGC, Alastair Burlingham, Charlie Dombek, Viktor Muller i Steven St. Arnaud com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada