Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de juny del 2021

'Black Panther: Wakanda Forever'.


En una entrevista recent amb Variety, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, ha confirmat que la producció de l’esperada seqüela de MCU de Ryan Cogler, Black Panther: Wakanda Forever, finalment ha començat a Pinewood Studios a Atlanta. Feige també ha revelat que el repartiment original del primer film està llest per a repetir els seus papers, que inclou a la guanyadora d’un Oscar Lupita Nyong’o i Danai Gurira. Va expressar que tot i ser un moment emocionant per a que el repartiment i l’equip tornin al set de rodatge sense el difunt Chadwick Boseman, encara estan molt compromesos i emocionats de dur Wakanda de retorn als fans.

“És clarament molt emotiu sense Chad”, va dir Feige abans del Black Widow Global Fan Event a Los Angeles el dimarts a la nit. “Però tot el món també està molt emocionat de tronar a dur el món de Wakanda al públic i als aficionats. Ho farem d’una manera que ompli d’orgull a Chad”.

Basat en Marvel Comics de Stan Lee i Jack Kirby, Black Panther: Wakanda Forever continua explorant l’incomparable món de Wakanda i tots els rics i diversos personatges presentats en el primer film. Un cop més dirigit per Ryan Coogler. Les noves incorporacions al repartiment inclou a Tenoch Herta (Narcos: Mexico), qui, segons les informacions ha estat escollit per a interpretar al antagonista.

Black Panther: Wakanda Forever està programat per arribar als cinemes el pròxim 08 de Juliol de 2022, quasi dos anys després de la mort prematura de l’estrella principal i l’aclamat actor Chadwick Boseman, qui va morir a l’edat de 43 anys després de la seva lluita privada de quatre anys contra el càncer de colon.

A més de la seqüela del MCU, Coogler també està desenvolupant una sèrie derivada de Black Panther sense títol per ara, per a Disney+, que es descriu com una sèrie d’origen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada