Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de juny del 2021

'Free Guy'.

A tant sols dos mesos del esperat debut de Free Guy, 20th Century Studios ha publicat un nou tràiler del pròxim film de comèdia i acció del director Shawn Levy, protagonitzat per Ryan Reynolds com el personatge de fons d’un videojoc. El tràiler, que podeu veure a continuació juntament amb un nou cartell, presenta noves imatges plenes d’acció que destaquen a Guy mentre intenta evitar que el seu món fictici sigui eliminat pel personatge de Taika Waititi, Antoine.

Originalment estava programat per estrenar-se al 2020, el film es va endarrerir quatre cops degut a la pandèmia en curs, i actualment està programat per estrenar-se el pròxim 13 d’Agost. En la seva data actual competirà amb tres films Respect el biopic de Aretha Franklin de MGM, Don’t Breathe 2 de Sony i CODA que s’estrenarà a Apple TV+.

          

          


Shawn Levy (Stranger Things, Night at the Museum franquícia) dirigeix el film a partir d’un guió de Matt Lieberman escrit anteriorment el 2016. En la línia d’èxits com Wreck-it-Ralph, Free Guy seguirà a Guy, un banquer solitari qui descobreix que en realitat és un personatge d’un videojoc obert al món, titulat ‘Free City’ i treballarà per evitar que els creadors del videojoc el tanquin amb l’ajut d’un avatar.

A més de Reynolds, el repartiment també hi podem trobar a Jodie Comer (Killing Eve), Lil Rel Howery (Get Out), Joe Keery (Stranger Things), Taika Waititi (Thor Ragnarok, Jojo Rabbit) i Utkarsh Ambdukar (Blindspotting). El film actua com un retrobament entre Reynolds i Waititi, que ja van coincidir a l’oblidable Green Lantern.

Free Guy està produïda per Reynolds, Levy, Sarah Schecter i Greg Berlanti, amb el guió de Matt Lieberman, qui ha treballat en la versió animada de The Addams Family, en el desenvolupament de l’animada Scooby-Doo i en el remake de Short Circuit de 1986.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada