Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de juny del 2021

'Sam & Twitch Series'.


El creador dels còmics de Spawn, Todd McFarlane, està desenvolupant una sèrie de televisió live-action basada en els personatges de Sam i Twitch, que van aparèixer oer primer cop a Spawn #1 l’any 1992 (des de The Hollywood Reporter). Al convertir-se en personatges preferits dels fans, els dos detectius d’homicidis de la policia de Nova York van rebre més tard la seva pròpia sèrie de còmics de Image Comics a partir de 1999, titulada Sam i Twitch.

Jason Smilovic i Todd Katzberg escriuran l’adaptació i també en seran productors executius del projecte. El duo són creadors i showrunner de la sèrie d’acció i suspens Condor de Epix i també escriuran la pròxima adaptació cinematogràfica de Netflix de Jennifer Lopez, The Cipher.

El estudi independent wiip s’ha associat amb McFarlane per a la nova sèrie, amb Paul Lee de wiip i Mark Roybal (Mare of Easttown) com a productors executius al costat de McFarlane per a McFarlane Films.

La notícia arriba quan McFarlane està considerant expandir el món de Spawn comprant un univers compartit al voltant de Hollywood, amb el creador del còmic de quasi 30 anys senyalant que els universos compartits més exitosos, com Marvel, DC o Star Wars, va tenir dècades de treball preliminar establert per “centenars o inclús mils de creadors”.

“Podria haver un tercer o quart gran univers compartit? Possiblement. Però, succeirà ràpid amb una o dos persones? No. Serà un grup llarg i de diversos creadors que simplement que escamparà les seves llavors creatives i donar un pas enrere i esperar que es converteixi en un bosc”, va dir McFarlane.

El creador del còmic ha estat treballant al costat de Blumhouse per a desenvolupar un film de Spawn des de 2017, que marcaria el debut com a director de McFarlane. El film estarà protagonitzat per el guanyador d’un Oscar Jamie Foxx com a Spawn amb l’alumne del MCU Jeremy Renner interpretant a Twitch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada