Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de juny del 2021

'John Wick: Chapter 4'.


El repartiment de John Wick: Chapter 4 continua ampliant-se aquesta setmana, a mesura que l’actor Shamier Anderson s’uneix al repartiment del film d’acció protagonitzat per Keanu Reeves.

Anderson és l’última incorporació a John Wick: Chapter 4 de Lionsgate, que recentment ha agefit al seu repartiment a Donnie Yen (Ip Man Saga, Rogue One: A Star Wars Story, xXx: Return of Xander Cage) i Rina Sawayama (Cantant Pop Japonesa) en el seu debut com actriu. El personatge que interpretarà Anderson es desconeix actualment, ja que els detalls del argument es mantenen en secret. El projecte començarà producció aquest estiu, rodant a localitzacions de França, Alemanya i Japó. Des de Deadline.

Anderson, germà de Stephan James, és millor conegut per les seves aparicions a Wynonna Earp i Goliath. També va tenir algun paper a Stowaway i City of Lies. L’actor de 30 anys, està representat per CAA, Mosaic, Oscars Abrams Zimel & Associates i Jackoway Austen.

El director Chad Stahelski torna a repetir en la direcció a partir d’un guió escrit per Shay Hatten i Michael Finch. El film està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee i el propi Stahelski, amb Reeves i Louise Rosner com a productors executius. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada