Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 de juny del 2021

'Interview With the Vampire Series'.


AMC ha ordenat oficialment una sèrie de l’adaptació de Interview With the Vampire de Anne Rice, més d’un any després de que la companyia adquirís els drets de la sèrie de llibres de Rice The Vampire Chronicles i The Lives of the Mayfair Witches. La història es va adaptar prèviament en un film l’any 1994 i protagonitzat per Tom Cruise, Brad Pitt, Kristen Dunst i Antonio Banderas, i va ser dirigit per Neil Kordan a partir d’un guió de Rice.

La sèrie ha rebut una comanda de vuit episodis i s’espera que s’estreni el 2022 a AMC i AMC+. El nominat al Emmy Rolin Jones (Friday Night Lights, Weeds, Perry Mason) escriurà, en serà el showrunner i el productor executiu sota el seu contracte amb AMC Studios. El guanyador del Oscar Mark Johnson (Breaking Bad, Better Call Saul, Rain Man), sota el seu propi contracte general amb AMC Studios, també en serà productor executiu. Anne Rice i Christopher Rice actuaran com a productors executius però no escriuran.

“Aquest és un dia que esperàvem des de que vam adquirir aquesta llegendària col·lecció de Anne Rice fa poc més d’un any”, va dir Dan McDermott, president de programació original de AMC Networks i AMC Studios. “Aquesta història ja té milions de fans als EE.UU i en tot el món, estem neguitosos per compartir aquesta nova interpretació del clàssic que Rolin i Mark van donar vida, mentre continuem treballant en el desenvolupament de la col·lecció completa. Amb The Walking Dead, aquesta col·lecció de Anne Rice i la nostre participació majoritària a Agatha Christie Limited a través de la nostra pròpia Acorn TV, estem orgullosos de tenir l’administració de tres franquícies i universos únics, apassionats i estimats pels fans, que amb prou feines estem començant a explorar. També estem encantats de tenir a Mark, un productor de classe Mundial amb el que hem treballat anteriorment en sèries icòniques com Breaking Bad, Rectify, Halt and Catch Fire i Better Call Saul, a bord al cap davant dels nostres esforços per a desenvolupar un univers de Anne Rice complet, amb aspiracions significatives per a aquestes estimades històries i personatges”.

Johnson presumptament liderarà els plans de AMC per a desenvolupar la col·lecció de Rice per a televisió i el servei de streaming. L’acord d’adquisició de AMC de les obres d’autora més venudes compren 18 títols entre cada sèrie de llibres.

“El desafiament d’adaptar per a la televisió el treball innovador e immensament convincent de Anne Rice és a la vegada intimidant i estimulant”, va dir Johnson. “Havent produït prèviament films a partir d’obres tan singulars, reconeix-ho tant la responsabilitat com l’obligació que tenim amb el material. Crec firmament que amb AMC i Rolin Jones estem equipats per encarar aquest desafiament i emocionar i entretenir tant al fidel fan de Rice com al espectador que acaba de descobrir el seu treball”.

“L’any 1973, una mare desconsolada i una escriptora extraordinària van començar el que es convertiria en la millor novel·la de vampirs mai escrita (tots els respectes per al Sr. Stoker), va afegir Jones. “Quasi cinquanta anys després, sabem el que s’espera de nosaltres. Sabem quant significa aquest llibre i els que segueixen per a la seva gran base de fans. Et sentim sobre les nostres espatlles mentre cuidem el Savage Garden. Louis i Lestat estan sortint del seu amagatall i estem neguitosos per reunir-los amb tu”.

Interview With the Vampire és el primer títol de la col·lecció que es desenvolupa i dona llum verda a la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada