Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de juny del 2021

'The Mandalorian Season 3'.


Estan sorgint més detalls sobre la pròxima tercera temporada de The Mandalorian de Disney+, amb una informació recent de Collider que senyala que la tercera temporada de la sèrie actualment no està entrant en producció.

Les informacions senyalen que, en aquest moment, s’estan utilitzant escenaris a Los Angeles per a la pròxima sèrie limitada de Star Wars: Obi-Wan Kenobi, pel que el pla és esperar fins a finals d’aquest any per a començar a filmar la tercera temporada de The Mandalorian. La informació de Collider també anomena que l’endarreriment podria deures al recent compromís de Pedro Pascal en protagonitzar l’adaptació de HBO The Last of Us, tot i que això no s’ha confirmat.

Amb The Book of Boba Fett recentment acabada la producció, el mitjà també informa que la sèrie està programada per a ser més una sèrie derivada estretament vinculada del que es pensava anteriorment. Les fonts li diuen al mitjà que la pròxima sèrie de Disney+ serà més una “Temporada 2.5 de The Mandalorian”, amb personatges de The Mandalorian que apareixeran a la sèrie. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada