Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 4 de juny del 2021

'Shazam! Fury of the Gods'.


Shazam! Fury of the Gods ha començat a filmar-se recentment a Atlanta, i ara tenim el nostre primer cop d’ull a la seqüela del DC Extended Universe.

Les noves fotografies mostren a l’estrella Zachary Levi amb un vestit de Shazam actualitzat, que mostra un nou estil per al heroi. Si bé segueix essent el mateix vermell i daurat que els fans esperen, és un pèl diferent del vestit anterior que va utilitzar a Shazam! de 2019.

A continuació podeu veure les fotografies des del set de Shazam, gràcies a Just Jared...





El film veurà al guionista Henry Gayden i al director David F. Sandberg (Annabelle: Creation) tornant als seus respectius llocs, al mateix temps que el productor Peter Safran i els membres del repartiment Zachary Levi, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher Angel, Meagan Good, Faithe Herman i Adam Brody.

En el primer film l’argument era el següent: : “Tots tenim un súper heroi dintre nostre, tan sols es necessita una mica de màgia per fer-lo sortir. En el cas de Billy Batson (Asher), al cridar una sola paraula, Shazam!, aquest nen adoptiu de 14 anys d’edat es pot convertir en el súper heroi adult Shazam (Levi), gràcies a un antic mag. Encara un nen de cor dintre d’un cos diví i trencat, Shazam es s’embadaleix amb aquesta versió adulta de si mateix fent el que qualsevol adolescent faria amb aquests súper poders: Divertir-se amb ells! Pot volar? Te visió de raig X? Pot disparar un raig amb les seves mans? Pot saltar-se un examen de socials? Shazam es proposa posar a prova els límits de les seves habilitats amb l’alegre imprudència d’un nen. Però necessitarà dominar aquests poders ràpidament per a lluitar contra les forces mortals del mal controlades pel Dr. Thaddeus Sivana.

A Shazam! El repartiment estava format per Asher Angel (Andi Mack) com a Billy Batson, Dijmon Hounson (Guardians of the Galaxy) com el Mag i Mark Strong (Kingsman: The Secret Service) com a Dr. Thaddeus Sivana el malvat del film. En el film també hi podem trobar a Jack Dylan Grazer (It, It Chapter II) com el millor amic de Billy i el màxim admirador dels superherois, Freddy Freeman, part de la família adoptiva que inclou a Mary, interpretada per Grace Fulton (Annabelle: Creation); Darla, interpretada per Faithe Herman (This is Us); Eugene, interpretat per Ian Chen (Fresh Off the Boat); i Pedro, interpretat per Jovan Armand (Hawaii Five-0). Cooper Andrews (The Walking Dead) i Marta Milans (Killer Women) interpreten els pares adoptius Victor i Rosa Vasquez.

Shazam! Fury of the Gods està programada per estrenar-se el pròxim 02 de Juny de 2023 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada