Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de juny del 2021

'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'.


A falta de tres mesos per a l’estrena, ja tenim un segon tràiler de Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, que es va estrenar durant la NBA Countdown de ESPN. El tràiler mostra sorprenentment a Abomination de The Incredible Hulk.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, tindrà com a protagonista principal al actor canadenc Simy Liu (Blood and Water, Taken), qui serà l’heroi titular de Marvel Studios en el primer film d’un superheroi asiàtic. Al repartiment principal també hi trobarem a l’actriu guanyadora d’un globus d’Or Awkwafina (The Farewell, The Little Mermaid), al reconegut actor de Hong Kong Tony Leung, qui interpretarà al Mandarin. Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians, Guardians of the Galaxy Vol.2), ha estat recentment en conversacions per interpretar a un nou personatge del MCU en el film i el boxejador professional de pes pesat Florian Munteanu també hi ha els rumors de que s’havia unit al film com un dolent secundari.

          

          


Dave Callaham (Wonder Woman 1984, Zombieland 2, Spider-Man Into the Spider-Verse 2), ha escrit el guió i Destin Daniel Cretton (Short Term 12), es qui dirigeix el projecte. L’objectiu de Marvel amb aquest film es presentar a un heroi que combina temes asiàtics i asiàtics americans, creats per cineastes asiàtics i asiàtics americans.

Shang-Chi, també conegut com The Master of Kung Fu, es va presentar per primer cop en les pàgines de Special Marvel Edition #15 al desembre de 1973, després de que no van obtenir els drets de la llavors popular sèrie de televisió Kung Fu, protagonitzada per David Carradine. Un mestre de la lluita, Shang-Chi finalment guanya la capacitat de crear un nombre infinit de repliques d’ell mateix. Després de que el Special Marvel Edition canvies el seu nom a The Hands of Shang-Chi: Master of Kung Fu, el personatge va aparèixer en números de Marvel Team-Up i Marvel Two-in-one. També ha estat membre de The Avengers i Heroes for Hire, aquest últim al costat dels seus companys mestres de King Fu Daughters of the Dragon. Va néixer de la mà de Steve Englehart i Jim Starlin.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, te fixada la data d’estrena per al pròxim 03 de Setembre de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada