Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de juny del 2021

'Creed III'.


Segons les informacions, Jonathan Majors (Lovecraft Country) estaria en negociacions per a protagonitzar al costat de Michael B. Jordan, com l’adversari de Adonis Creed en el ring per a la tercera entrega de Creed de MGM, segons Deadline. Si s’arribés a un acord, Majors s’uniria al retorn de les estrelles Tessa Thompson, Phylicia Rashad i el propi Jordan. Anteriorment es va anunciar que Sylvester Stallone no apareixeria en el film, ja que la franquícia Creed construiria la història al voltant de Adonis en el futur.

Els crèdits recents de Majors també inclouen Da 5 Bloods, Jungleland, Captive State, The Last Black Man in San Francisco, White Boy Rick i When We Rise. A continuació, el podrem veure en el drama occidental de Jeymes Samuel The Harder They Fall i en el drama de guerra Devotion. Majors també interpretarà a Kang The Conqueror a Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

A més de encapçalar la nova entrega, Creed III marcarà oficialment el debut com a director de llargmetratge de Jordan. Els detalls del argument encara es desconeixen, però el guió està essent escrit per Keen Coogler (Space Jam: A New Legacy) i Zach Baylin (King Richard) en un esquema de la història del coguionista/director original Ryan Coogler (Black Panther).

El film està essent produït per Charles Winkler, William Chartoff i David Winkler a través de Chartoff-Winkler Productions en associació amb Proximity Media al costat de Jonathan Glickman, Jordan i Coogler, mentre que Adam Rosenberg, Sev Ohanian i Zinzi Evans en són els productors executius.

Creed III està programat per estrenar-se el pròxim 23 de Novembre de 2022. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada