Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de juny del 2021

'Steven Spielberg Bipoic'.


Segons Deadline, l’estrella emergent de Once Upon a Time in Hollywood, Julia Butters ha estat seleccionada oficialment per a unir-se al repartiment del film biogràfic de Steven Spielberg, que s’està desenvolupant des de fa molt de temps, basat lliurement en la infància del aclamat cineasta. L’estrella en ascens de 12 anys està preparada per a interpretar a un personatge inspirat en la germana de Spielberg, Anne, millor coneguda per escriure el guió de Big, protagonitzat per Tom Hanks.

Això marca el tercer gran projecte de Butters, essent el primer la comèdia dramàtica de Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood, protagonitzant al costat de Leonardo DiCaprio i Brad Pitt. Mentre tant, actualment es troba en la producció del film d’acció més recent de The Russo Brothers, The Grey Man, que estarà protagonitzat per Ryan Gosling i Chris Evans.

El projecte també comptarà amb la participació de les dues vegades nominada al Oscar Michelle Williams (Blue Valentine), Paul Dano (The Batman) i Seth Rogen (This Is the End), els quals interpretaran els papers inspirats en la mare, el pare i l’oncle preferit de Spielberg, respectivament. Tot i això, s’espera que la interpretació de Williams compti amb una veu separada i original. Segons les informacions, Gabriel LaBelle (iZombie) també ha estat escollit per a interpretar el paper inspirat en el director de E.T. i Indiana Jones.

El Llargmetratge semi-autobiogràfic sense títol, s’inspirarà en la infància de Spielberg a Arizona, que el director sovint ha citat com una gran inspiració per als seus films. Créixer en una família jueva ortodoxa ha estat el tema al que el director sovint torna i rendeix homenatge a través del seu treball.


Tot i això, el llegendari director no ha profunditzat massa en el seu passat a part del documental de la HBO sobre el seu llegat. El seu pare, Arnold Meyer Spielberg, va ser un enginyer elèctric estatunidenc que va contribuir a l’obtenció de dades que definirien la tecnologia moderna. Va ser la seva càmera la que prendria un jove Spielberg per a crear els seus primers films en 8mm. El seu pare continuaria finançant el primer film independent del seu fill, una aventura de ciència-ficció titulada Firelight. Després del divorci dels seus pares, Spielberg es va mudar a Los Angeles amb el seu pare.

El film semi-autobiogràfic ha estat en desenvolupament durant més de 20 anys. Serà dirigit i produït per Spielberg a partir d’un guió que coescriurà amb Tony Kushner. Els productors són Kushner i Kristie Macosko Krieger. S’espera que la producció comenci aquest estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada