Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 de juny del 2021

'Snow White'.


Han passat més de dos anys des del últim cop que vam escoltar una actualització sobre el film de Snow White de Wat Disney Studios, i ara des de Deadline ens informen de que l’adaptació cinematogràfica live-Han passat més de dos anys des del últim cop que vam escoltar una actualització sobre el film de Snow White de Wat Disney Studios, i ara des de Deadline ens informen de que l’adaptació cinematogràfica live-action del clàssic film animat finalment ha trobat a la seva estrella principal en l’actriu Rachel Zegler del West Side Story de Spielberg. Després de diversos mesos de cercar a la persona adequada per a interpretar a una de les princeses Disney, l’estrella en ascens de 20 anys ha estat escollida oficialment per al paper principal de Snow White, un personatge prèviament interpretat per la difunta actriu veterana Adriana Caselotti en el film animat de 1.937.

Segons les fonts del mitjà, el director Marc Webb i l’executiu del estudi van quedar impressionats amb el càsting previ de Zegler, especialment quan varen veure les primeres imatges del seu debut cinematogràfic com a Maria en el pròxim remake musical de West Side Story de Steven Spielberg. Aquest és el tercer gran projecte de la jove actriu, ja que actualment es troba en la producció del pròxim film de Warner Bros. Pictures, Shazam! Fury of the Gods

“Les extraordinàries habilitats vocals de Rachel són sols el principi dels seus dons. La seva força, intel·ligència i optimisme es convertiran en una part integral per a redescobrir l’alegria en aquest conte de fades clàssic de Disney”, va dir Webb en un comunicat.

La pròxima adaptació live-action de Disney de Snow White, es basarà en el primer clàssic animat del estudi Snow White and the Seven Dwarfs que va fer el seu debut fa més de 80 anys i va començar amb l’èxit de Disney amb films animats. També es va inspirar en el conte de fades de 1812 escrit pels germans Grimm.

El film animat seguia a la princesa protagonista, mentre la seva malvada madrastra la exilia al perillós bosc. Per sort, era rescatada per set miners nans que la fan part de la seva família. Tot i això, degut al desig de la malvada madrastra de ser la més bella de totes, enganya a Snow White (Blancaneu) per a que es mengi una poma enverinada que maleiria a la princesa i la deixaria dormida sense fi. Per a que la maledicció es trenqui, ha de rebre un petó d’un amor veritable. El film va ser nominat a un Oscar a la Millor Musica i Walt Disney va guanyar un premi honorífic per el film.

Snow White ha estat en desenvolupament des de 2016, amb el duo de La La Land i The Greatest Showman, Benj Pasek i Justin Paul adjunts per escriure noves cançons per a l’adaptació. Establert per a ser dirigit i produït per Marc Webb (The Amazing Spider-Man 1 & 2) a partir d’un guió escrit per Erin Cressida Wilson, s’espera que el projecte ampliï la història i la musica original. La producció està programada per a començar al 2022.

Aquest projecte és part de la creixent llista de Disney de pròxims projectes live-action, inclosos The Little Mermaid, Hercules, Pinocchio i Peter Pan & Wendy, juntament amb les seqüeles de The Lion King, Aladdin i Cruella recentment estrenada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada