Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de juny del 2021

'Evil Dead Rise'.


Mentre continua la producció de Evil Dead Rise a Nova Zelanda, des de The Hollywood Reporter ens informen que els joves actors Gabrielle Echols (Reminiscence), Morgan Davies (The Girlfriend Experience) i Nell Fisher (Northspur) han estat seleccionats per unir-se a la pròxima cinquena entrega de New Line Cinema de la franquícia de Sam Raimi Evil Dead. Encara es mantenen en secret més detalls sobre els respectius personatges, però les fonts del mitjà assenyalen el jove trio podrien estar interpretant a germans en perill.

Aquest és el primer cop que un film de Evil Dead, compta amb personatges tan joves. A més, el protagonista de la franquícia i productor executiu Bruce Campbell també ha utilitzat Twitter per a confirmar el seu càsting i els va descriure com “nous herois del terror”.


S’espera que Evil Dead Rise expliqui un film de terror urbà modern que traurà a la franquícia del seu entorn de bosc clàssic i la durà a la ciutat per primer cop. La pròxima entrega es centrarà en la retorçada història de dues germanes separades, el qual el seu retrobament es veu interromput per el sorgiment de dimonis posseïdors de carn, empenyent-les a una batalla primordial per la supervivència mentre s’enfronten a la versió de la família més aterradora que es pugui imaginar. Campbell va confirmar prèviament que el pròxim film no tindrà cap vincle amb els films anteriors.

Està escrit i dirigit pel cineasta de The Hole in The Ground, Lee Cornin, qui va ser escollit pel creador de la franquícia Sam Raimi, Bruce Campbell i Robert Tapert. Els productors executius són, Raimi, Campbell, Tapert, Romel Adam, John Keville i Macdara Kelleher.

Escrit i dirigit per Sam Raimi, la franquícia de The Evil Dead va començar amb The Evil Dead l’any 1981 i després va ser seguida per dues seqüeles més, Evil Dead II l’any 1987 i Army of Darkness l’any 1993, totes centrades en Ash Williams (Bruce Campbell). La trilogia original havia acumulat un culte massiu que va generar videojocs, musicals teatrals i una sèrie de comèdia/terror titulada Ash vs. Evil Dead, que va estar en antena des de 2015 al 2018. El director Fede Alvarez va dirigir un reboot suau del primer film, que va servir com a quarta entrega de la franquícia cinematogràfica. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada