Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 18 de juny del 2021

'John Wick: Chapter 4'.


Després d’aparèixer recentment en dos projectes d’alt perfil, el nou film de Mortal Kombat de Warner Bros. i Army of the Dead de Netflix, l’actor japonès Hiroyuki Sanada ha trobat el seu pròxim gran projecte en la forma del pròxim film de Lionsgate John Wick: Chapter 4. Segons Collider, l’actor de 60 anys ha signat oficialment per a un paper clau al costat de Keanu Reeves en la molt esperada quarta entrega de l’exitosa franquícia d’acció. Encara es desconeixen més detalls sobre el seu personatge, però des del mitjà assenyala que el seu personatge podria anomenar-se Watanabe.

“Havent admirat durant molt de temps a Hiroyuki com a actor i actor d’acció, estic emocionat i honrat de donar-li la benvinguda a la família John Wick”, va dir Stahelski en un comunicat.

John Wick: Chapter 4 es va anunciar per primer cop fa dos anys, immediatament després del cap de setmana d’estrena de John Wick: Chapter 3- Parabellum, que va recaptar $327.281.779 en tot el món. La quarta entrega comptarà de nou amb Keanu Reeves com l’assassí epònim, qui al final del últim film va ser traicionat per Winston (Ian McShane) i va ser vist per últim cop patint diverses lesions.

El director Chad Stahelski torna a repetir en la direcció a partir d’un guió escrit per Shay Hatten i Michael Finch. El film està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee i el propi Stahelski, amb Reeves i Louise Rosner com a productors executius.

Al costat de Reeves estan els nouvinguts a la franquícia, la superestrella del pop japonès-britànic Rina Sawayama en el seu debut cinematogràfic com actriu, Shamier Anderson (Awake), Bill Skarsgård (It) i Donnie Yen (Ip Man saga), qui suposadament interpreta a un vell amic de John Wick.

No s’han publicat detalls del argument de John Wick: Chapter 4. El projecte començarà producció aquest estiu rodant en localitzacions de França, Alemanya i Japó. El film s’estrenarà el pròxim 27 de Maig de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada