Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de juny del 2021

'The Book of Boba Fett'.


L’actriu mandaloriana Ming-Na Wen ha utilitzat Twitter per a confirmar que la producció de la pròxima sèrie derivada de The Mandalorian de Disney+, The Book of Boba Fett, finalment s’ha completat després de sis mesos de filmació a Los Angeles. S’espera que la sèrie faci el seu debut a finals de Desembre.

Wen està llesta per a repetir el seu paper de mercenària i assassina d’elit Fennec Shand, un personatge de Star Wars que va aparèixer per primer cop durant la primera temporada de The Mandalorian. Recentment, també va posar veu a una versió jove del personatge en la sèrie animada més recent de Lucasfilm, Star Wars: The Bad Batch, que actualment es troba en el servei de streaming de Disney+.

The Book of Boba Fett veu el retorn de Temuera Morrison mentre repeteix el seu paper de caça recompenses espacial preferit dels fans com a Boba Fett, el qual vam poder veure per últim cop durant l’escena post-crèdits al final de la segona temporada de The Mandalorian. La sèrie comptarà amb la producció executiva de Jon Favreau i Dave Filoni, els quals, segons les informacions, estan tractant d’adoptar l’exitós format del MCU de Marvel Studios.

Lucasfilm ha intentat abans fer un spin-off de Boba Fett, però mai van arribar a producció. Quan Lucasfilm va anunciar per primer cop una sèrie de televisió live-action amb George Lucas, Fett hauria d’haver estat part. Això mai va succeir perquè la tecnologia i el pressupost mai van funcionar del tot. Després, quan es van anunciar per primer cop films derivats de Star Wars com Rogue One, Josh Trank tenia la intenció de fer un film centrat en Boba Fett. Això mai va succeir després de que les dificultats de Trank amb Fantastic Four es fessin públiques. En aquell moment els rumors estaven al voltant de Micahel Fassbender per interpretar al caça-recompenses.

Actualment hi ha dos preqüeles derivades de Star Wars en producció, inclosa la sèrie Andor protagonitzada per Diego Luna i Obi-Wan Kenobi protagonitzada per Ewan McGregor, que s’estan filmant al Regne Unit i Los Angeles, respectivament. Lucasfilm també està desenvolupant dues noves sèries que s’establiran dintre de la línia temporal de The Mandalorian, incloses The Acolyte i Ahsoka, que estarà protagonitzada per Rosario Dawson com la Jedi Ahsoka Tano, la preferida dels fans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada