Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de juny del 2021

'Halloween Kills'.

Després de filtrar-se ahir a les xarxes socials, Blumhouse ha publicat de manera oficial el tràiler de Halloween Kills. El tràiler farcit de sang mostra la molta violència quan Michael Myers, un cop més interpretat per Nick Castle, s’enfronta a diverses cares conegudes de films anteriors de Halloween. El film de terror està protagonitzat per un gran repartiment compost per Jamie Lee Curtis, Castle, Judy Greer, Anthony Michael Hall, Nancy Stephens, Andi Matichak, Will Patton, Kyle Richards, Robert Longstreet i Charles Cyphers. La seqüela arribarà als cinemes el pròxim 15 d’octubre de 2021.

En aquesta seqüela es retornarà al Haddonfield Memorial Hospital, amb el vestuari de Anthony Michael per interpretar a Tommy Doyle, que va aparèixer com a nen en el film original de Halloween, on Alurie Strode (Curtis) li feia de cangur. La versió adulta del personatge va ser interpretat per Paul Rudd a ‘The Curse of Michael Myers, el sisè film de la història original. Tot i que aquest nou univers que s’ha creat a partir de la pel·lícula estrenada l’any passat, eludeix les diverses seqüeles (tal com han fet amb la nova de Terminator), que van venir després de la original, el film del 2018 segueix la narrativa després del film de 1978.

          

          

Nancy Stephens la infermera Marion també tronarà per aquesta seqüela, així com Robert Longstreet en el paper de Lonnie Elam i Kyle Richards en el paper de Lindsey Wallace, que també reprendrà el rol del film original de 1978. També es va anunciar prèviament que el director i compositor John Carpenter, compondrà la banda sonora tant per Halloween Kills com per a Halloween Ends.

John Carpenter proporcionarà la música per ambdós films. David Gordon Green torna a la direcció i amb un guió coescrit entre Carpenter i Danny McBride (The Righteous Gemstones) i Scott Teems. Halloween Ends s’estrenarà el 14 d’Octubre de 2022, en la que Green també dirigeix i coescriu el guió, aquest cop amb Danny McBride, Paul Brad Logan i Chris Bernier.

Ambdós films estan basats en personatges creats per John Carpenter i Debra Hill, i seran produïdes per Malek Akkad, Jason Blum i Bill Block. Carpenter, McBride, Green seran productors executius al costat de l’actriu Jamie Lee Curtis i Ryan Freimann.

Estrenada el mes d’Octubre de 2018, amb bones valoracions de la crítica i el gran èxit en la taquilla (va costar sols $10M), Halloween (2018) va sumar un total de $255,4M, la pel·lícula gore amb més recaptació de tots els temps. El film va ignorar la continuïtat de les pel·lícules prèvies, i va optar per explicar la seva pròpia història lliure i limitar la mitologia prèvia. Curtis prèviament havia aparegut en 4 dels films anteriors, incloent el film original de 1978, la seqüela de 1981, la del any 1998 Halloween H20: 20 Years Later i a Resurrection.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada