Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de juny del 2021

'Fear Street'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de la trilogia Fear Street l’adaptació cinematogràfica en desenvolupament del director Leigh Janiak, de la sèrie de novel·les de terror juvenil de R.L. Stine. L’esdeveniment de tres setmanes comença el 2 de Juliol amb Fear Street Part 1: 1994, seguit de Part 2: 1978 el 9 de Juliol i després conclourà l’èpic esdeveniment cinematogràfic d’estiu de Netflix amb la Part 3: 1666 el 16 de Juliol. El tràiler ens du a les diferents èpoques de Shadyside, on cadascuna es centra en un grup d’adolescents que són terroritzats per la mateixa entitat obscura que ha maleït a la seva petita ciutat.

“Com a cineasta que està realitzant Fear Street, però també com amant del cinema, estava molt emocionat de rendir homenatge a algunes de les grans èpoques dels films de terror”, va dir Janiak en un comunicat. “Per a 1994, Scream va estar per sobre de tot somni -és el punt més alt de terror dels 90’s i, crec, un dels films més brillants mai realitzats, en l’època. Després, per a 1978, vaig poder veure l’esplendor dels films slasher: Viernes 13, Halloween, Nightmare on Elm Street. Per a 1666...Vaig trobar la millor inspiració per mi en el bonic món podrit de The New World de Terrence Malick”.

Stine va afegir: “El que uneix a Fear Street amb persones de tot el món, és que tots tenim les mateixes pors. No importa en quin país et trobis,. Tot el món té por a la obscuritat, o por de que algú estigui a l’aguait en el armari, o por d’estar en un lloc nou i estrany en el que mai abans han estat. Tots tenim les mateixes pors”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i un nou cartell...

           

          


La trilogia de Fear Street abastarà els tres períodes de temps diferents, que es remunten al segle XVII. L’any 1994, un grup d’adolescents descobreix que els terribles successos que han perseguit a la seva ciutat durant generacions poden estar connectats i que poden ser els pròxims objectius. Basat en la sèrie de terror més venuda de R.L. Stine, la trilogia segueix el malson a través de la sinistra història de Shadyside.

La sinopsis i els repartiments de les tres adaptacions cinematogràfiques són les següents:

Fear Street Part 1: 1994- Arrel d’una brutal tragèdia a Shadyside, Ohio, un cercle d’amics adolescents es troba accidentalment amb l’antic mal responsable d’una sèrie de brutals assassinats que han assolat la seva ciutat durant més de 300 anys. Benvingut a Shadyside.

Escrit per Janiak i Phil Graziadei, la primera part està protagonitzat per Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Maya Hawke, Darrell Britt-Gibson, Jordana Spiro i Jordyn Dinatale.

Fear Street Part 2: 1978- Shadyside, 1978. L’escola va acabar durant l’estiu i les activitats a Camp Nightwing estan a punt de començar. Però quan un altre Shadysider està posseït per la necessitat de matar, la diversió sota el sol es converteix en una espantosa lluita per la supervivència.

Escrit per Janiak i Zak Olkewicz, la segona part està protagonitzat per Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, Mccabe Slye, Ted Sutherland, Jordana Spiro, Gillian Jacobs, Kiana Madeira, Benjamin Flores Jr., Ashley Zukerman, Olivia Scott Welch, Chiara Aurelia i Jordyn Dinatale.

Fear Street Part 3: 1666- una ciutat colonial es veu atrapada per una histèrica caça de bruixes que tindrà conseqüències mortals en els pròxims segles, i l’any 1994 els adolescents han d’intentar posar fi a la maledicció de la seva ciutat, abans de que sigui massa tard.

Escrit per Janiak, Graziadei i Kate Trefry, la part final està protagonitzat per Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Sadie Sink, Emily Rudd, Mccabe Slye, Julia Rehwald, Fred Hechinger, Jordana Spiro, Elizabeth Scopel i Randy Havens.

La trilogia de Fear Street està dirigida i produïda per Leigh Janiak a partir d’un guió adaptat per Kyle Killen. Els productors són Peter Chernin, David Ready, Jenno Topping, Doug Torres i Jeffrey Harlacker amb Kori Adelson, Timothy M. Bourne, Yvonne M. Bernard, Joan Waricha i Jane Stine com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada