Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 18 de juny del 2021

'Pig'.

NEON ha publicat el tràiler oficial del seu pròxim film dramàtic titulat Pig, protagonitzat pel guanyador del Premi de l’Acadèmia, Nicolas Cage, com un caçador de trufes. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 16 de Juliol, setmana en la que competirà amb films independents i d’alt perfil que inclouen Space Jame: A New Legacy i Escap Room: Tournament of Champions, així com Die in a Gunfight i Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain.  

El tràiler, que podeu veure a continuació, comença amb el personatge de Cage en un bosc aïllat, on viu juntament amb la seva estimada porqueta. Tot i això, el seu moment de serenitat es veu pertorbat sobtadament quan la seva cabana és atacada per persones no identificades, els quals han segrestat al seu porc. Ara, ha de tornar a la ciutat a la seva cerca, mentre es reconnecta de mala gana amb la seva vida passada.

          


A Pig, un caçador de trufes que viu sol en el desert de Oregon ha de tronar al seu passat a Portland a la cerca de la seva estimada porqueta cerca aliment, després de que ella sigui segrestada. El film està escrit i dirigit per Michael Sarnoski en el seu debut com a director.

El film està protagonitzat per Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, Mandy) i Alex Wolff (Hereditary). També compta amb Adam Arkin, Nina Belforte, Gretchen Corbett, Julia Bray, Darius Pierce i Elijah Ungvary.

Pig està produïda per Cage, Steve Tisch, Dori Rath, Joseph Restaino, David Carrico, Adam Paulsen, Dimitra Tsingou, Thomas Benski, Ben Giladi i Vanessa Block.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada