Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 28 de juny del 2021

'The Harder They Fall'.

Netflix finalment ha publicat el tràiler del seu pròxim film d’acció occidental farcit d’estrelles titulat The Harder They Fall, centrada en vaquers i bandolers. Està previst que el film arribi a cinemes selectes i a Netflix en algun moment d’aquesta tardor. A continuació podeu veure’n el teaser tràiler juntament amb els primers cartells i les primeres fotografies.

El tràiler comença amb la guanyadora d’un Oscar Regina King i els personatges del nominat al Oscar LaKeith Stanfield conduint a la seva colla cap a un tren enmarxa mentre ajuden a Rufus Buck (Idris Elba) el seu líder a escapar de la presó. També presenta a Nat Love (Jonathan Majors) mentre reuneix a la seva antiga colla per a venjar-se de Rufus.

          

          







Quan el bandoler Nat Love descobreix que el seu enemic Rufus Buck està essent alliberat de la presó, reuneix a la seva banda per a rastrejar a Rufus i cercar venjança. Entre els que viatgen amb ell en aquest western escolar segur i rectament nou, es troben al seu antic amor Stagecoach Mary, les seves mans dreta i esquerra, l’irascible Bill Pickett i el veloç Jim Beckwourth, i un sorprenent adversari convertit en aliat. Rufus Buck té la seva pròpia colla temible, que inclou a la “traïdora” Trudy Smith i Cherokee Bill, i no són un grup que sàpiga perdre.

The Harder They Fall compte amb un repartiment d’estrelles que inclou a Jonathan Majors (Lovecraft Country, Ant-Man 3) com a Nat Love, Idris Elba (The Suicide Squad) com a Rufus Buck, Regina King (Watchmen, One Night in Miami) com a Trudy Smith, LaKeith Stanfield (Judas and the Black Messiah) com a Cherokee Bill, Zazie Beetz (Deadpool 2, Joker) com a Stagecoach Mary i Delroy Lindo (Da 5 Bloods) com a Bass Reeves. També està protagonitzat per Danielle Deadwyler, Edi Gathegi, R.J. Cyler, Damon Wayans Jr i Deon Cole.

El film està dirigit i produït per Jeymes Samuel en el seu debut com a director de llargmetratge, a partir d’un guió que ha coescrit amb Boaz Yakin (Now You See Me). Està produït per Shawn Carter, també conegut com Jay-Z, James Lassiter i Lawrence Bender.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada