Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 de juny del 2021

'The Lost Symbol'.

La realització d’aquesta sèrie se m’ha passat per alt, però començaré per el principi. Fa quelcom més d’un mes que Peacock (servei de streaming de televisió i films Online), va publicar el tràiler oficial de l’adaptació de la novel·la supervendes de Dan Brown, The Lost Symbol, que es centra en els orígens de Robert Langdon, un personatge interpretat anteriorment pel guanyador d’un Oscar Tom Hanks en la trilogia cinematogràfica Da Vinci Code. El tràiler ens presenta la versió jove de Langdon, que interpreta Ashley Zukerman, el qual és un professor universitari que dóna una conferència als seus estudiants sobre els símbols utilitzats al llarg de la història. També presenta a l’expert en símbols mentre s’involucra en un cas d’un segrest, en el que ha de situar un portal antic amagat dintre del Capitoli per a salvar la vida del seu mentor.

The Lost Symbol de Dan Brown es basa en la tercera novel·la de la sèrie Da Vinci Code de Brown, que actua com una preqüela dels esdeveniments de la franquícia cinematogràfica protagonitzada per Hanks en el paper principal i dirigides per Ron Howard. La sèrie explicarà les primeres aventures del expert en símbols de Harvard Langdon, qui ha de resoldre una sèrie d’endevinalles mortals per a salvar el seu mentor segrestat i frustrar una esgarrifosa conspiració global.

           

         

La sèrie està protagonitzada per Ashley Zukerman (Succession), Valorie Curry (Blair Witch), Sumalee Montano (10 Cloverfield Lane), Rick Gonzalez (Arrow), Eddie Izzard (Get Duked!) i Beau Knapp (The Nice Guys).

The Lost Symbol de Dan Brown està escrita i produïda executivament pel duo de Scream: TV Series, Dan Dworkin i Jay Beattie. Els productors executius són Brown, Brian Grazer, Howard, Samie Kim Falvey i Anna Culp i està produïda per CBS Studios, Imagine Television Studios i Universal Television. El projecte es va crear per primer cop a la NBC, però en el seu lloc va ser recollit per Peacock el Març passat.

*Un actualització que ha sorgit fa dos dies és que segons Deadline, la sèrie de Peacock ha afegit tres nous membres al repartiment.

Raoul Bhaneja (Clarice, Blindspot, Grand Army), Sammi Rotibi (The Obituary of Tunde Johnson, Mars, The Darkest Mind), i Keenan Jolliff (The Americans, The Get Down, Daredevil) estan llests per a incorporar-se a la sèrie en papers recurrents.

Bhaneja interpretarà a un conserge inofensiu que treballa en el edifici del Capitoli, que té una agenda amagada que es revela al llarg de la sèrie. Sammi Rotibi interpretarà al Agent Adamu, un agent de la CIA nascut a Nigèria i provat en batalla, que té la seva lleialtat als superiors quelcom estirada. Jolliff interpretarà a Zachary Solomon, un individu privilegiat que el seu pare multimilionari va deixar podrir-se en una presó turca després de ser descobert traficant amb drogues en el estranger.

Dan Trachtenberg també n’és productor executiu i dirigeix l’episodi pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada