Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 de juny del 2021

'The Many Saints of Newark'.

Warner Bros. Pictures ha publicat el tràiler oficial de The Many Saints of Newark de la pròxima preqüela de New Line Cinema de l’aclamat drama criminal de HBO la sèrie The Sopranos, protagonitzada per Michael Gandolfini com el jove Tony Soprano, qui és el fill de l’estrella principal de la sèrie, el difunt James Gandolfini. El film està programat actualment per arribar als cinemes i a HBO Max el pròxim 01 d’octubre.

El tràiler que podeu veure a continuació juntament amb el cartell, destaca l’estreta relació del jove Tony Soprano amb el seu oncle, Dickie Moltisanti, que té una gran influència en la seva educació. També ens mostra un primer cop d’ull de com Tony Soprano es va convertir en el poderós Cap del crim que tots coneixem.

          


Ubicat en els anys seixanta i setanta en el context de les creixents tensions entre les comunitats italianes estatunidenques i afroamericanes, The Many Saints of Newark segueix a un jove Anthony Soprano que està creixent en una de les èpoques més tumultuoses de la història de Newark, convertint-se en un home sol a mesura que els gàngsters rivals comencen a alçar-se i desafien el control de la totpoderosa família criminal DiMeo sobre la ciutat cada cop més devastada per les races. Atrapat en els temps canviants és l’oncle que idolatra, Dickie Moltisanti, qui lluita per manegar les seves responsabilitats professionals i personals, i la influència la qual exerceix sobre el seu nebot ajudarà a que l’adolescent impressionable es converteixi en el totpoderós Cap de la màfia que després coneixem com a: Tony Soprano.

La preqüela està protagonitzada per Alessandro Nivola (American Hustle), Leslie Odom Jr. (Hamilton), Jon Bernthal (Baby Driver, Punisher Series), Corey Stoll (Ant-Man), Michael Gandolfini (The Deuce), Billy Magnussen (Game Night), Michela De Rossi (The Rats), John Magaro (Not Fade Away), Ray Liotta (Goodfellas) i Vera Farmiga (The Conjuring films).

The Many Saints of Newark està dirigit per Alan Taylor a partir d’un guió escrit per el creador de la sèrie David Chase i Lawrence Konner. Els productors són Chase, Konner i Nicole Lambert, amb Michael Disco, Marcus Viscidi, Toby Emmerich i Richard Brener, com a productors executius.

La sèrie original va estar en antena durant sis temporades des de 1999 a 2007. Va estar protagonitzada per James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falcon, Michael Imperioli, Dominic Chianese, entre d’altres. Durant el seu recorregut la sèrie original, va ser considerada com una de les millors i més influents sèrie dramàtica de tots els temps, va ser guardonada amb 21 premis Primetime Emmy i cinc Globus d’Or.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada