Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de juny del 2021

'Thor: Love and Thunder'.

Amb la producció de Thor: Love and Thunder acabada oficialment aquesta setmana, moltes de les estrelles i l’equip han utilitzat les xarxes socials per a celebrar-ho. Entre ells es trobava el director Taika Waititi, qui ha tingut algunes paraules per a compartir sobre el seu últim film.

En una publicació celebrant la finalització del film, Waititi va recordar una mica el film i també va compartir una foto d’ell i Chris Hemsworth des del set del film.

“I això és un resum de Thor: Love and Thunder”, va dir Waititi. “A vegades, dues persones s’uneixen per a inspirar al món i canviar el panorama cinematogràfic per sempre. I després estem jo i [Chris Hemsworth], que som massa genials per preocupar-nos per res excepte realitzar films que duguin a la gent una alegria absoluta. Està bé, no em veig bé, ho sé.

“Aquest film és la cosa més boja que he fet en la meva vida, i és un honor per a mi trencar-me el cul i tenir un atac de nervis, per a que tots puguin veure-la el Maig de 2022”.


Thor: Love and Thunder
, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit, Thor Ragnarok), amb un guió coescrit entre ell i Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. El guanyador d’un Oscar Christian Bale (The Dark Knight trilogy). La història femenina de Thor, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

Thor: Love and Thunder, te fixada ara la data d’estrena per al pròxim 06 de Maig de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada