Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 13 de juny del 2021

'She-Hulk'.



La pròxima sèrie de Disney+ té un altre personatge principal, ja que des de Variety ens informen de que Jameela Jamil s’ha unit al repartiment.

Jamil (The Good Place) assumirà el paper de Titania, una supermalvada amb una força increïble i una de les principals rivals de She-Hulk en la sèrie de còmics. Jamil s’uneix al repartiment farcit de talent, que inclou a Renée Elise Goldsberry, Ginger Gonzaga i el nominat al Oscar Tim Roth, qui interpretarà a Emil Blonsky, també conegut com Abomination a The Incredible Hulk, protagonitzat per Edward Norton. Mark Ruffalo repatirà com a Bruce Banner/Hulk.

La sèrie de Marvel Studios està actualment en producció i el seu argument es manté en secret.

La sèrie She-hulk va ser anunciada oficialment pel director de Marvel Studios, Kevin Feige, l’any passat juntament amb altres dos sèries del MCU, Ms. Marvel i Moon Knight. Això marcarà el seu debut a live-action dels icònics superherois que també s’espera que apareguin en futurs films del Univers Marvel.

Protagonitzada per la guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or Tatiana Maslany, en el paper principal de Jennifer Walters, el projecte es descriu com una comèdia legal que tindrà deu episodis de mitja hora de durada.

La sèrie estarà desenvolupada i escrita per Jessica Gao, qui és l’escriptora guanyadora d’un Emmy darrera del aclamat episodi de la tercera temporada de Rick and Morty, “Pickle Rick”.

She-Hulk va fer el seu debut a “Savage She-Hulk’ #1 l’any 1980, creat per l’escriptor Stan Lee i el dibuixant John Buscema. El seu alter ego és Jennifer Walters, la cosina de Bruce Banner/Hulk, que després de rebre uns dispars, rep una transfusió de sang del propi Bruce que la converteix en un monstre verd similar. Posteriorment va ser membre dels Avengers i va substituir per un curt temps a Ben Grimm a The Fantastic Four.

She-Hulk és un altre de les propietats de Marvel, que està actualment en desenvolupament per a Disney+, incloses les següents: Hawkeye, Moon Knight i Ms. Marvel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada