Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de juny del 2021

'indiana Jones 5'.


A mesura que continua la producció de Indiana Jones 5 en el Regne Unit, arriba un altre lot darrera de les càmeres de l’última entrega de Lucasfilm, que du molt de temps en desenvolupament. Les fotografies arriben a través de Twitter (a través de IJ Adventure Outpost). Les noves fotos des del set ens brinden el nostre primer cop d’ull del retorn de l’estrella de la franquícia Harrison Ford com el llegendari aventurer. Ford, a qui es va veure al costat de la presidenta de Lucasfilm, Kathleen Kennedy, finalment duia la seva vestimenta familiar de Indiana Jones després de més d’una dècada des de Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull de 2008. Ahir, es van revelar les primeres fotografies des del set de Indiana Jones, que insinuaven la intenció de reduir l’edat de Ford per a les escenes de flashback en el pròxim film, que possiblement es remuntin a Raiders of the Lost Ark.

Al costat de Ford estan els nouvinguts a la franquícia: Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook i Shaunette Renée Wilson, amb Waller-Bridge suposadament establerta com la protagonista femenina. La molt (o no tant) esperada seqüela està programat per estrenar-se el 29 de Juliol de 2022.



El film es va anunciar originalment el 2016 amb Spielberg i Ford retornant en els seus respectius rols i una data d’estrena original per al 19 de juliol de 2019, però es va endarrerir constantment després de múltiples reescriptures de Jonathan Kasdan, fill del escriptor de Raiders of the Lost Ark, Lawrence Kasdan, després de que l’escriptor original David Koepp sortís del projecte.

L’any passat, es va anunciar que Steven Spielberg, qui havia dirigit tots els films anteriors, havia sortit del projecte com a director però que continuaria com a productor. Poc després, el nominat al Oscar James Mangold (Logan) va estar escollit com a nou director. També coescriu el guió juntament amb els seus col·laboradors de Ford v Ferrari, Jez i John-Henry Butterworth.

El famós arqueòleg i explorador Indiana Jones es va presentar l’any 1981 amb el film Raiders of the Lost Ark, situant-se en el llistat AFI com un dels millors 100 films Americans de tots els temps, i més tard va emocionar al públic amb Indiana Jones and the Temple of Doom l’any 1984 i el següent film va ser Indiana Jones and the Last Crusade l’any 1989, i l’últim film va arribar l’any 2008 amb Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Els quatre films han recaptat un total de $1.988.205.312.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada