Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de juny del 2021

'Kate'.

Netflix finalment ha posat data d’estrena per al seu nou film thriller d’acció titulat Kate, protagonitzat per l’alumne de Scott Pilgrim vs. the World, Mary Elisabeth Winstead. Ambientat a Tokio, Japó, el film està programat per estrenar-se el 10 de Setembre de 2021. L’anunci de la data ve acompanyat d’un breu clip que podeu veure a continuació, oferint-nos una idea del lo despietat que potser el personatge principal de Winstead quan et creues amb ella.

Kate segueix la història d’una operatiu criminal despietada que és enverinat i descobreix que li queden menys de 24h de vida. Això la posa en una persecució pels carrers de Tokio per a poder venjar-se dels qui l’han enverinada abans de sucumbir als seus efectes i morir. Tot i això, en el procés de la seva sagnant venjança, forma un vincle inesperat amb la filla d’una de les seves víctimes passades.

          

El film està protagonitzat per Mary Elisabeth Winstead, qui no és aliena al gènere d’acció ja que va aparèixer anteriorment a Live Free or Die Hard, Scott Pilgrim vs. the World, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Gemini Man i la més recent Birds of Prey l’any passat. Al seu costat trobarem Woody Harrelson, Michiel Huisman, Tadanobu Asano, Jun Kunimura, Miyavi, Miku Martineau i Kazuya Tanabe.

Kate està dirigit per Cedric Nicolas-Troyan (Huntsman: The Winter’s War) a partir d’un guió escrit per Umair Aleem. Està produït per Screen Arcade i 87eleven, amb Bryan Ukeless (I, Tonya), David Leitch (Deadpool 2), Scott Morgan i Kelly McCormick com a productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada