Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de juny del 2021

'Aquaman and The Lost Kingdom'.


Doncs ja ho tindríem, Aquaman and The Lost Kingdom ha iniciat oficialment la producció.

El director James Wan ha publicat a les xarxes socials una fotografia de l’inici de rodatge, en una àrea glaçada per ensenyar que la producció està en marxa. L’èxit de taquilla arribarà als cinemes el 16 de Desembre de 2022, quatre anys després del debut de la primera entrega el 2018.

A continuació podeu veure la imatge compartida...


Aquaman and The Lost Kingdom serà dirigit de nou pel creador del univers The Conjuring, James Wan, amb David Leslie Johnson-McGoldrick escrivint el guió. La seqüela està produïda per Wan i el seu col·laborador freqüent Peter Safran. Wan va comentar anteriorment que la seqüela comptarà amb una història més seria i rellevant, així com alguns elements de terror.

La seqüela veurà el retorn de Jason Momoa com a Arthur Curry/Aquaman, Patrick Wilson com a Orm, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren com a Nereus i Amber Heard com a Mera. Encara no està clar si altres personatges del primer film també apareixerien a la seqüela, com Atlanta (Nicole Kidman) i Vulko (Willem Dafoe). També es va informar anteriorment que el company de Momoa a Game of Thrones, Pilou Asbaek, estava en converses per a unir-se al repartiment.

Basat en el personatge de DC creat per Paul Norris i Mort Weisinger l’any 1941, Aquaman va recaptar $1.148.485.886 en la taquilla mundial, convertint-la en un dels films de DC més taquilleres de Warner Bros. El personatge va fer el seu debut en un film live-action a Batman v Superman: Dawn of Justice el 2016, i després va reprendre el paper de superheroi a Justice League.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada