Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de juny del 2021

'She-hulk'.

Marvel Studios està actualment en producció de la sèrie She-Hulk que s’estrenarà a Disney+, i tot i que la informació del argument es manté en secret, les fotografies mostren que un personatge important del MCU ha estat en el set.

En una publicació recent de Facebook, l’actriu Anais Almonte ha compartit algunes imatges des del set. Si bé la majoria són escenes del set darrera de les càmeres, una d’elles va ser l’experiència de conèixer a Mark Ruffalo, qui tornarà a ser Bruce Banner/Hulk en la sèrie.

Com podem veure en la foto, sembla ser que Ruffalo havia estat rodant alguna escena on apareix Hulk, ja que el podem veure amb un vestit de captura de moviment amb punts de captura de rendiment complet pintats al llarg de la seva cara. Ja sabíem prèviament que estaria a la sèrie, però aquest és el primer cop que el podem veure en el set des de que es va anunciar, així que és possible que la producció estigui més avançada del que es pensava.




La sèrie She-hulk va ser anunciada oficialment pel director de Marvel Studios, Kevin Feige, l’any passat juntament amb altres dos sèries del MCU, Ms. Marvel i Moon Knight. Això marcarà el seu debut a live-action dels icònics superherois que també s’espera que apareguin en futurs films del Univers Marvel.

Protagonitzada per la guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or Tatiana Maslany, en el paper principal de Jennifer Walters, el projecte es descriu com una comèdia legal que tindrà deu episodis de mitja hora de durada. Al costat de Maslany podrem veure de nou a Mark Ruffalo coma Bruce Banner/Hulk. Tim Roth també es va unir a la sèrie, i reprendrà el paper de Emil Blonsky/Abomination.

La sèrie estarà desenvolupada i escrita per Jessica Gao, qui és l’escriptora guanyadora d’un Emmy darrera del aclamat episodi de la tercera temporada de Rick and Morty, “Pickle Rick”.

She-Hulk va fer el seu debut a “Savage She-Hulk’ #1 l’any 1980, creat per l’escriptor Stan Lee i el dibuixant John Buscema. El seu alter ego és Jennifer Walters, la cosina de Bruce Banner/Hulk, que després de rebre uns dispars, rep una transfusió de sang del propi Bruce que la converteix en un monstre verd similar. Posteriorment va ser membre dels Avengers i va substituir per un curt temps a Ben Grimm a The Fantastic Four.

She-Hulk és un altre de les propietats de Marvel, que està actualment en desenvolupament per a Disney+, incloses les següents: Hawkeye, Moon Knight i Ms. Marvel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada