Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 de juny del 2021

'Sing 2'.


Universal Pictures i illumination ha publicat el primer tràiler oficial de la seqüela animada Sing (2016), amb les veus dels guanyadors d’un Oscar Matthew McConaughey i Reese Witherspoon al costat de Taron Egerton i Scarlett Johansson. El film està programat per arribar als cinemes el 22 de Desembre, just a temps per Nadal.

El tràiler de Sing 2, que podeu veure a continuació, presenta el retorn de Buster Moon (McConaughey) al costat de gran part dels talentosos personatges del primer film, mentre es preparen per el més gran espectacle de la seva vida. Han de demostra-li al despietat magnat del entreteniment que tenen el necessari per a mostrar els seus talents en la glamurosa Redshore City. Tot i això, l’únic inconvenient és que han de reclutar a la llegenda del rock Clay Calloway, interpretat per Bono, per a obtenir l’aprovació total del Sr. Crystal. 

          

          







Buster (McConaughey) i el seu repartiment han convertit el Nou Moon Theatre en un èxit local, però Buster té els ulls posats en un premi encara més gran: estrenar un nou espectacle en el Crystal Tower Theatre, en la glamurosa Redshore City. Però sense connexions, Buster i el seu repartiment, inclosa la assetjada mare porc Rosita (Witherspoon), el porc espí roquer Ash (Johansson), el seriós goril·la Johnny (Egerton), la poruga elefant Meena (Kelly) i, per suposat, l’extraordinari provocador porcí Gunter (Kroll), han de colar-se en les oficines de Crystal Entertainment de fama mundial, dirigides per un llop magnat despietat anomenat Jimmy Crystal (Boby Cannavale).

En un intent desesperat per cridar l’atenció del Sr. Crystal, Gunter llença espontàniament una idea escandalosa amb la que Buster corre ràpidament, prometent que el seu nou espectacle estarà protagonitzat per la llegenda del rock Lleó Clay Calloway (Bono). El problema és que Buster mai ha conegut a Clay, un artista que es va tancar al món fa més d’una dècada després de la pèrdua de la seva esposa i no ha estat vist des de llavors. Mentre Gunter ajuda a Buster a somiar amb una obra mestre teatral fora d’aquest món, i la pressió (i amenaces sinistres) del Sr. Crystal Mount, Buster s’embarca a la recerca per trobar a Clay i persuadir-lo de que troni al escenari. El que comença com el somni de Buster d’un gran èxit es converteix en un recordatori emocional del poder de la musica per a curar inclús el cor més trencat.

Sing 2 està escrita i dirigida per l’aclamat cineasta Garth Jennings. El film està produït pel visionari fundador i director executiu de Illumination, Chris Meledandri, i per Janet Healy. La seqüela combina dotzenes de cançons clàssiques de rock i pop, actuacions electritzants, un art impressionant i l’humor i el cor característics de Illumination en el esdeveniment cinematogràfic definitiu per sentir-se bé enguany. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada