Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de juny del 2021

'Babylon'.

Segons The Hollywood Reporter, Olivia Wilde (Booksmart), Tobey Maguire (The Great Gatsby), Phoebe Tonkin (The Originals) i el guanyador d’un Oscar Spike Jonze (Her) han signat oficialment per a unir-se al pròxim film dramàtic d’època de Paramount Pictures, Babylon, que s’estableix a finals de la dècada de 1920. Abans d’unir-se al repartiment, Maguire ja era productor executiu del film dirigit per Damien Chazelle.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre els personatges , però s’informa que el projecte explorarà l’ascens i la caiguda de diversos personatges. S’espera que la producció comenci la pròxima setmana a Los Angeles.

Babylon es descriu com un drama original ambientat en període de Hollywood, una “obra d’autor audaç amb un pressupost significatiu”. Segons les informacions també tindrà classificació R, on la història tindrà lloc durant el canvi important de la industria cinematogràfica del cine mut als films sonors. Lionsgate va estar prèviament al cap davant per aconseguir els drets del film en una subhasta que Paramount va arribar amb l’oferta guanyadora.

El film servirà com un projecte de reunió entre el guanyador d’un Oscar Bard Pitt, amb la seva coprotagonista de Once Upon a Time in Hollywood, Margot Robbie com la parella protagonista. A ells s’uneixen Samara Weaving (Ready or Not), Max Minghella (The Handmain’s Tale, Spiral), Katherine Waterson (Fantastic Beasts films) i el baixista de Red Hot Chilli Pappers Flea (Back to the Future). També compatrà amb Rory Scovel, Lukas Haas, Eric Roberts P.J. Byrne, Damon Gupton, Diego Calva, Jovan Adepo i Li Jun Li (Wu Assassins, Evil) com a Anna May Wong.

Babylon està escrita i dirigida per el cineasta nominat al Oscar Damien Chazelle (La La Land, First Man, Whiplash). Els productors són Olivia Hamilton, Matt Plouffe i Marc Platt en seran productors. També està produït per Tobey Maguire, Helen Estabrook i Adam Siegel.

Originalment estava programat per a fer el seu debut aquest 2021, ara el film protagonitzat per Pitt i Robbie s’estrenarà el 25 de Desembre de 2022, amb una estrena limitada per a tot seguit estrenar-se als cinemes el 06 de Gener de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada