Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 de juny del 2021

'The Little Mermaid'.


La pròxima adaptació cinematogràfica live-action de Disney The Little Mermaid, es troba actualment en producció, i gràcies a algunes fotografies noves des del set, tenim el nostre primer cop d’ull al Princep Eric.

Inicialment compartit a Twitter el dimecres, els fans poden veure al repartiment filmant sobre el que sembla ser un sobreeiximent rocós en una platja. En les fotos, es pot veure a Jonah Hauer-King amb el seu guarniment reial. Hauer-King està llest per a interpretar al príncep Eric en la pròxima adaptació.

A continuació podeu veure les fotografies...

Halle Bailey interpretarà a Ariel en el film, en el que Javier Bardem interpretarà al Rei Tritó, Jacob Tremblay posarà la veu a Flounder, Awkwafina posarà la veu a Scuttle, Daveed Diggs posarà la veu a Sebastian i Melissa McCarthy interpretant a la bruixa del mar, Ursula.

El film estarà dirigit per Rob Marshall (Mary Poppins Returns), amb un guió de David Magee (Life of Pi, Mary Poppins Returns). No és aliè als musicals, ni tampoc treballant per a Disney, Marshall va ser nominat per el premi de l’acadèmia com a Millor Director en el seu debut al llargmetratge, Chicago. Des de llavors, ha dirigit Memoirs of a Geisha i Nine. Marshall ha realitzat els seus últims treballs per a Disney, incloent Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Into the Woods o la recent Mary Poppins Returns.

En aquesta nova versió de The Little Mermaid, Disney ha unit a Lin-Manuel Miranda i Alan Menken per a crear una combinació d’antigues i noves cançons que es presentaran en aquesta versió per a la gran pantalla. Marshall i Miranda, ja han treballat junts en la seqüela Mary Poppins Returns.

La versió animada de The Little Mermaid va aconseguir recaptar $211,3M i es va convertir en un bestseller domèstic, popularitzant la cançó “Under The Sea” (Bajo el Mar) i “Part of Your World” (Part d’aquest Món). Basat en el conte de fades del Danès Hans Christian Andersen, i que explica la història d’una sirena de 16 anys, la princesa anomenada Ariel que anhela ser humana.

The Little Mermaid encara no compte amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada