Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 1 de juny del 2021

'Creulla Sequel'.


Després de la seva estrena als cinemes i el seu debut a Disney+ el passat divendres, Cruella, el film live-action més recent de Disney, ha rebut una bona quantitat de respostes positives tant per part de la crítica com del públic, que elogien la direcció del film, el disseny de vestuari i la banda sonora, així com les actuacions de Emma Stone i Emma Thompson. El film actualment té una recaptació de $26,5M en l’àmbit domèstic i $16,1M a nivell internacional i un total de $42,6M. Si les xifres continuen al alça, es possible que en un futur no molt llunyà tinguem una seqüela.

En una entrevista recent amb Collider, quan se li va preguntar si estava disposat a dirigir una possible seqüela de Cruella, el director Craig Gillespie va confirmar que està obert a tornar sempre que sigui amb el mateix repartiment i equip creatiu.

“Si fos amb aquest equip. Va ser un plaer treballar amb tots, i Tony el va escriure, i Disney va ser un gran suport. Realment van fomentar una sensació de seguretat en la que realment podríem fer-ho sense les repercussions. Tots estàvem pressionats tot el temps i pensant: “No se si Disney estarà d’acord amb això”, però sempre trucaven i estarà bé”, va dir Gillespie.

El cineasta nominat al Oscar també creu que els espectadors recent haurien començat a conèixer el personatge principal i que hi ha històries addicionals que explicar sobre ella, especialment de quina manera gestionarà de forma correcta el nou poder que ha heretat.

“Sento que l’acabem de conèixer”, va comentar Gillespie sobre els plans per a la seqüela de Cruella. “M’agradaria veure ara a Cruella en tota regle, completament carregada. Ha aconseguit que el sistema de suport la rodegi i realment pugui expandir la seva marca. M’agradaria veure on la du això i com quasi podries destruir-la de dins en fora, sinó te compte amb aquest poder.

A més, Stone i Thompson també van expressar com els hi encantaria la idea de tornar per a una seqüela amb l’actriu original com a Cruella, Glenn Close. Parlant amb Rotten Tomatoes, quan es va suggerir que la possible seqüela de Cruella es podria fer amb un estil de narració semblant a la de The Godfather II, les actrius guanyadores del Oscar ràpidament van compartir el seu entusiasme per la idea, i Thompson inclús va considerar la idea d’escriure-ho.

Cruella de Disney, està dirigit per el cineasta Craig Gillespie, I Tonya, a partir d’un guió escrit per Dana Fox i Tony McNamara, basat en una història de Aline Brosh McKenna i Kelly Marcel i Steve Zissis. Està produït per l’actriu original com a Cruella, Glenn Close, amb Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff, Andrew Gunn, Marc Platt i Kristin Burr com a productors. La dissenyadora de vestuari guanyadora de dos Oscar, Jenny Beavan (Mad Max: Fury Road) crea els enlluernant i imaginatius vestits, que cobraven vida pròpia.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada