Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 15 de maig del 2020

'AMC + Anne Rice Novels'.


AMC Networks va anunciar el dimecres que havia signat una acord per adquirir les principals obres literàries de Anne Rice, ‘The Vampire Chronicles Series i The Lives of the Mayfair Witches Series, que s’estén al llarg de 18 títols, incloent obres tant estimades i celebrades com ‘Interview With The Vampire, ‘The Vampire Lestat’, ‘The Queen of the Dammed and The Witching Hour’.

AMC Networks tindrà els drets integrals d’aquesta propietat intel·lectual mundialment coneguda i cobejada per desenvolupar per a les seves pròpies cadenes de televisió i serveis de streaming sota el paraigües de AMC Studios, així com llicencies de socis externs, amb Anne Rice i el seu fill Christopher Rice com a productors executius. Juntes, les sèries de The Vampire Chronicles i The Lives of the Mayfair han venut més de 150 milions de copies en tot el món.

Rolin Jones (Perry Mason, Friday Night Lights), qui recentment va firmar un acord de desenvolupament general amb AMC Studios, està directament involucrat en el desenvolupament de projectes basats en el catàleg de Rice per a la televisió.

“No hi ha escassetat de contingut en l’entorn competitiu actual, però la IP provada que ha captivat a milions de fans en tot el món és quelcom molt especial i estrany, i això és el que Anne Rice ha creat”, Sarah Barnett, presidenta de AMC Networks Entertaiment Group i AMC Studios, va dir en un comunicat. “Aquestes notables històries i personatges són grans en el seu atractiu i tenim el privilegi fer-nos càrrec de l’administració d’aquestes obres llegendàries i col·laborar amb un talent com Rolin Jones per a trobar maneres per a les noves generacions de fans experimentin aquests mons”.

“Sempre ha estat el meu somni veure els mons de les meves dues sèries més grans unides sota un mateix sostre per a que els cineastes puguin explorar l’univers expansiu i interconnectat dels meus vampirs i bruixes”, va dir Anne Rice en un comunicat. “Aquest somni és ara una realitat, i el resultat és un dels acords més significatius i emocionants de la meva llarga carrera”.

Anne Rice és l’autora èxit en vendes de més de 30 novel·les de New York Times. La seva primera novel·la ‘Interview with the Vampire’ es va publicar l’any 1976 i s’ha convertit en una de les novel·les més venudes en tot el món i va ser la base del film de 1994 del mateix nom, aclamada internacionalment i protagonitzada per Tom Cruise, Brad Pitt, Kristen Dunst i Antonio Banderas.

“AMC Studios és responsable de crear algunes de les sèries de televisió més emblemàtiques de l’era moderna i, a vegades, va definir per si mateix aquesta era que anomenem ‘Cim de la Televisió’”, va dir Christopher Rice en un comunicat. “Tots els membres del Equip Anne, inclòs el meu soci productor de llarg temps, el novel·lista súper vendes del New York Times Eric Shaw Quinn, estan encantats i consolats al saber que alguns dels nostres parents més estimats, del vampire Lestat i la bruixa Rowan Mayfair, per als investigadors paranormals de ‘Order of the Talamasca and the powerful spirit Lasher’, ara estan en mans d’aquests innovadors molt consumats que posseeixen tant abast global com profunds dipòsits d’experiència”.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada