Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 de maig del 2020

‘The School for Good and Evil’.


El nominat al Emmy, Paul Feig (The Office, The Heat, Spy), dirigirà ‘The School for Good and Evil’, l’adaptació cinematogràfica per a Netflix basada en la novel·la més venuda de Soman Chainani, segons The Wrap.

‘The School for Good and Evil’, seguirà a les millors amigues Sophie i Agatha, que estan a punt de descobrir a on van els llegats dels contes de fades: The School for Good and Evil. Sophie sap que serà escollida per l’escola del Bé i s’unirà als ex alumnes com la Ventafocs i Blanca Neus, mentre que Agatha sap que es apta per a l’escola del Mal. Tot i això, quan s’inverteix la seva fortuna, la seva amistat es posa a prova i les noies descobreixen qui són realment.

“Fer que un dels teus directors preferits adapti el teu llibre a un film per a Netflix és un honor i un somni. Paul Feig és un cineasta brillant i un mestre del to, un ajust perfecte per als girs i voltes de ‘The School for Good and Evil’. No tinc cap dubte de que farà un veritable clàssic conte de fades”, va dir Chainani.

David Magee (Life of Pi, Mary Poppins Returns) i Laura Solon (Office Christmas Party, Let It Snow) estan adaptant el guió.

‘The School for Good and Evil’ està essent produïda per Joe Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Jane Startz i per a Feigco Entertaiment Paul Feig i Laura Fischer. Zack Roth, Patricia Riggen i Chainani en seran productors executius.


‘The School for Good and Evil’ és la primera de les sis novel·les de la sèrie, que ha venut més de 2,5 milions de copies i ha estat traduïda a 30 idiomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada