Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 27 de maig del 2020

'Spawn'.


Sembla que hagi passat una eternitat des de que es va anunciar el reboot del film ‘Spawn’, amb Jamie Foxx (Baby Driver) llest per a protagonitzar i ara el productor Jason Blum (The Invisible Man) ha revelat que els fans poden esperar a escoltar algunes noticies en les pròximes setmanes respecte al projecte.

En una entrevista amb ComicBook.com per l’estrena en els mitjans domèstics del aclamat ‘The Invisible Man’ de Leigh Whannell’, Blum va revelar que hi ha hagut una “gran quantitat d’activitat” darrera de les càmeres en el projecte i que no és la intenció d’ell de sentars-e en l’eternita del desenvolupament.

“No hi ha noves notícies que hagi de revelar aquí, sento dire-te, però el títol Spawn, he estat pronunciant aquesta paraula molt en les dues o tres ultimes setmanes i vindran més notícies”, va dir Blum. “Però, tant sols vull dir que es un desenvolupament molt actiu. Tinc moltes ganes de realitzar el film, no ho deixaria passar per mi mateix, i és una excel·lent pregunta, però en aquest cas, he estat parlant amb altres persones al respecte, però hi ha hagut un esdeveniment sísmic a Spawn”.

Quan McFarlane va oferir una actualització sobre el projecte l’any passat, havia compartit que tots encara no havien acordat el mateix guió. McFGarlane està llest per escriure i dirigir el reboot de Spawn, que prèviament va confirmar que serà “obscur i amb classificació R”, inclús arribant a dir que seria una R més dura que Deadpool. McFarlane també va revelar que el pressupost per al film serà de $10M a $12M, un pressupost atípic per a un film de superherois (que pot arribar als $100M a Warner Bros. o Marvel Studios), però al mateix temps per al curs de Blumhouse Productions (que s’especialitzen en pressupostos de baix perfil que solen anar de $100k a $10M). Amb un film de menor escala, els diners per el qual McFarlane mateix està almenys en part, li permet al cineasta compartir més contingut amb els fans des del set, el que promet fer tots els dies de producció.

La seva primera aparició va ser l’any 1992 a Spawn #1, el personatge es va convertir ràpidament en el símbol dels còmics obscurs i brutals antiherois l’any 1990. Els seus poders de criatura del infern li permeten teletransportar-se, canviar de forma i utilitzar una infinitat d’armes (especialment cadenes) en combat. Spawn prèviament va fer el salt a la gran pantalla l’any 1997 amb Michael Jai White com a Al Simmons/Spawn, i després en la televisió com una mini sèrie animada de la HBO, titulada Todd McFarlane’s Spawn. El personatge va celebrar fa poc el seu 25è aniversari i arribarà a més de 300 números en algun moment del pròxim any, prenent el rècord de “Cerebus the Aardvark”, com el còmic independent més antic que mai s’ha publicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada