Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 1 de maig del 2020

'Transformers Animated Prequel'.


L’any 1986, ‘Transformers: The Movie’ va dur els “Robots disfressats” de Hasbro a la gran pantalla per primer cop. Quasi 35 anys després, s’està preparant un nou film preqüela animada de Transformers. Des de Deadline, ens informen de que Paramount Pictures ha contractat al director de ‘Toy Story 4’, Josh Cooley, per a que dirigeixi el film, que ha estat escrit pels guionistes de ‘Ant-Man and the Wasp’ Andrew Barrer i Gabriel Ferrari. Cooley està supervisant l’esborrany final de Barrer i Ferrari.

El nou film animat de Transformers explorarà la guerra a Cybertron entre els Autobots i els Decepticons. També girarà en torn de la relació entre Optimus Prime i Megatron, els líders de les faccions rivals. Les sèries animades, els còmics i els videojocs anteriors també s’han referit al passat compartit de Optimus i Megatron. Però es desconeix si aquesta serà una versió completament nova del seu origen.

A més, es diu que la preqüela animada està separada dels films de ‘Transformers’ live-action i del spin-off de ‘Bumblebee’. Deadline senyala que el projecte es va accelerar “perque gran part del treball es pot fer respectant el distanciament social. Tot i això, actualment no hi ha novetats sobre els dos nous films de Transformers live-action que també s’estan desenvolupant.

Hasbro/eOne produirà el film al costat de Paramount. Lorenzo di Bonaventura i Mark Vahradian també estan a bord com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada