Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 de maig del 2020

'Shelly'.

Des de Deadline, ens informen de que l’actriu de ‘Jumanji: The Next Level’, Awkwafina (The Farewell, Ocean’s 8, Crazy Rich Asians) i Karen Gillan (Guardians of the Galaxy vol.1 & vol.2, Avengers: Endgame, Selfie) tornaran a formar equip en un nou film d’acció/comèdia ‘Shelly’.

La història succeeix una dècada després de que una vergonyosa broma en la graduació va fer marxar a Shelly Wheeler (Awkwafina) de la ciutat i va endurir el seu cor de tal forma que es va convertir en una dona colpejada i amb el cor fred. La venjança amenaça amb ser dolça quan s’assabenta que el seu pròxim objectiu és el seu antic maldecap en la secundaria, Dianna Park (Gillan). Però quan Dianna inesperadament es fa amiga de Shelly, l’assassina es troba amb un públic genial, protegint a la seva antiga nemèsies contra un altre equip contractat per matar-los a ambdós. El to és ‘Mean Girls meets Barry’.


‘Shelly’ està escrita per Michael Doneger (Brampton’s Own, Couples Therapy) i Liz Storm (Tall Tales, Boomtown) i estarà dirigida per Jude Weng (The Good Place). El projecte prové de Ian Bryce Productions.

Ian Bryce (6 Underground) produeix ‘Shelly’. Will McCance en serà productor executiu mentre que Katie Malott és coproductora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada