Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de maig del 2020

'American Horror Story spin-off'.

Segons Deadline, el guanyador d’un Emmy Ryan Murphy està desenvolupant una nova sèrie spin-off antològica  de American Horror Story anomenada ‘American Horror Stories’. En una nova publicació de Instagram, que podeu veure a continuació, Murphy va explicar que la nova sèrie presentaria “episodis d’una hora”.


Segons els informes, American Horror Stories servirà com una sèrie antològica complementaria de la sèrie “nau mare” de llarga duració, i cada episodi servirà com una història de fantasmes independent. S’espera que la nova sèrie es transmeti a FX com ara American Horror Story.

Igual que altres produccions de cinema i televisió, la temporada 10 de AHS s’ha endarrerit. La nova temporada estarà protagonitzada per: Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross i Finn Wittrock. També podrem veure per primer cop a Macaulay Culkin (Home Alone) que s’estrenarà en aquesta 10 temporada i marcarà el seu primer paper important a la televisió des de que va aparèixer com a estrella convidada a la sèrie comèdia de Hulu ‘Dollface’, l’any passat.

FX informa que l’audiència total de la sèrie supera els mil milions d’espectadors en els seus 103 episodis i 9 temporades emeses. American Horror Story, per la que han passat molts actors coneguts com ara Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Billie Lourd, Jessica Lange, Emma Roberts, Taissa Farmiga, Lady Gaga, Angela Bassett, Dylan McDermott, Connie Britton i molts més durant les nou temporades, ha rebut 95 nominacions als Emmy i va guanyar 16 cops, així com dos Premis Golden Globe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada