Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de maig del 2020

'Henry Cavill-Superman'.


Després de les notícies d’ahir en les que s’informava de que Henry Cavill estava en negociacions per a retornar al paper de Clark Kent/Superman en el DCEU, ara ens arriba des de Deadline més detalls sobre el possible retorn.

Segons els informes, Warner Bros. no està desenvolupant una seqüela de ‘Man of Steel’, ni Cavill fara cap ‘Cameo’ a ‘WW84’, ‘The Sucide Squad’ o ‘The Batman’ de Matt Reeves.

Els projectes en els que Cavill podria aparèixer com a Superman són a ‘Shazam 2’, ‘Blak Adam’ amb Dwayne Johnson de protagonista o ‘Aquaman 2’.

Com Cavill és un bon amic de Johnson, es provable que Superman pugui fer-hi un ‘cameo’ a ‘Black Adam’, tot i que, un cop més, encara no s’ha confirmat res sobre el que el DCEU tenen reservat per a Superman.

Cavill va aparèixer per primer cop en el començament del DCEU amb ‘Man of Steel’, seguit de ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ el 2016 i ‘Justice League’ el 2017, que va ser el punt de partida per la seva possible sortida del paper després de que els reshoots (re-gravacions) van obrir una escletxa entre el estudi i l’actor, ja que va entrar en conflicte amb les gravacions de ‘Mission Impossible: Fallout’ de Paramount Pictures. Estava programat per aparèixer en futurs films del DCEU, incloent un ‘cameo’ a ‘Shazam!’ de David F. Snadberg, però després de ser acomiadat del paper, un dels dobles va fer la seva escena però sense ensenyar la cara.

Mentre tant, Cavill ha estat treballant dur liderant la pròxima adaptació de la sèrie de fantasia per a Netflix, ‘The Witcher’, que recentment va ser renovada per a una segona temporada. El pròxim projecte de Cavill també inclou el drama de misteri ‘Enola Holmes’, on interpretarà a Sherlock Holmes.  

1 comentari:

  1. A mi m'encanta Cavill com a Superman. Tant de bo sigui veritat y torni.

    ResponElimina