Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 8 de maig del 2020

'National Treasure series'.



Des de Collider ens informen de que Jerry Bruckheimer i Disney+ estan desenvolupant una sèrie per a televisió de ‘National Treasure’, que comptarà amb un repartiment nou i més jove.

“Concretament estem treballant en un [National Treasure] per al servei de streaming i estem treballant en una per a la pantalla gran. Amb sort, ambdós s’uniran i portarem un altre ‘National Treasure’, però ambdós són molt actives...El de Disney+ és un repartiment més jove. És el mateix concepte però amb un repartiment més jove. El cinematogràfic seria el mateix repartiment”, va dir Bruckheimer.

El guardonat productor va afegir que la sèrie de televisió “està en procés” i que “tenen un guió pilot fet i un resum dels episodis futurs”. També va oferir una actualització sobre ‘National Treasure 3’ de Jon Turteltaub, dient que el film “s’està escrivint en aquest moment”, amb Chris Bremner (Bad Boys for Life, Bad Boys 4) escrivint el guió.

‘National Treasure’ va està protagonitzada per el guanyador d’un Oscar Nicolas Cage (Leaving Las Vegas, The Rock) i Diane Kruger (In the Fade, Inglourious Basterds), que es va estrenar l’any 2004 i va recaptar $347.512.318 en la taquilla mundial. La segona entrega ‘National Treasure: Book of Secrets’, en va recaptar $459.242.249 en tot el món per a Disney.

Produïda per Jerry Bruckheimer, la història es va aturar en la segona entrega ‘National Treasure: Book of Secrets’, seguint al caçador de tresors Ben Gates (Nicolas Cage) mentre s’embarca novament en una emocionant nova cerca global plena d’acció per desenterrar la història i els tresors amagats. Quan apareix una pàgina que falta del diari de John Wilkes Booth, el rebesavi de Ben es veu de sobte implicat com un conspirador clau en la mort de Abraham Lincoln. Decidit a demostrar la innocència del seu avantpassat, Ben segueix una cadena internacional de pistes que el duen a una persecució des de Paris a Londres i, finalment de retorn als Estats Units. Aquest viatge du a Ben i la seva tripulació no sols a revelacions sorprenents, sinó també a la cerca dels secrets més apreciats del món. El film també va estar protagonitzat per: Justin Bartha, Jon Voight, Ed Harris, Harvey Keitel i Helen Mirren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada