Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 17 de maig del 2020

'Percy Jackson series'.

Després d’estrenar-se a la gran pantalla en dos films a principis del 2010 amb critiques generalment mixtes per part dels fans, la franquícia de les novel·les de Rick Riordan, Percy Jackson, està rebent una nova oportunitat amb una nova adaptació, ja que l’autor va fer servir Twitter per anunciar que hi ha una interacció en sèrie que actualment està en procés de desenvolupament a Disney+. A continuació podeu veure el vídeo amb l’anunci...


La franquícia de novel·les de Percy Jackson va començar l’any 2005 amb The Lightning Thief, que va resultar ser un gran èxit i va generar quatre seqüeles, The Sea of Monsters, The Titan’s Curse, The Battle of the Labyrinth i The Last Plympian, amb cinc llibres complementaris i novel·les en versions gràfiques de cada un que es van llençar al cap de poc.

La primera novel·la va ser adaptada per a la gran pantalla l’any 2010, amb Chris Columbus (Harry Potter and the Scorcerer’s Stone) com a director i Logan Lerman (Hunters) com a protagonista. Tot i rebre critiques mixtes i el mateix per part del públic, amb la majoria de critiques dirigides al poc fidel amb el material original, tampoc va tenir molt d’èxit en la taquilla, recaptant $226.497.209 a nivell mundial amb un pressupost de $95M (*per a que un film sigui rendible ha de fer el doble del que ha costat $95Mx2= $190M), tot i això 20th Century Fox va ordenar una seqüela, que es va estrenar el 2013 amb un pressupost de $90M i recaptant $199.850.315 a nivell mundial.

La seqüela titulada ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’, va comptar amb el retorn de Lerman al costat dels seus coprotagonistes Alexandra Daddario (We Summon the Darkness) i Brandon T. Jackson (Tropic Thunder). En aquesta ocasió el film va tornar a rebre critiques similars i altre cop les dolentes centrades a la poca fidelitat amb el material original, aquest cop es va adaptar les històries de la segona novel·la barrejades amb les de la cinquena novel·la. Una tercera entrega estava projectada basada en la novel·la The Titan’s Curse, però després de estar molt de temps en llarg desenvolupament, finalment no es va arribar a materialitzar.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada