Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 de maig del 2020

'The Girl Who Loved Tom Gordon’.


Poc més de 21 anys després de la seva publicació original, Village Roadshow Pictures ha adquirit els drets de la novel·la de terror psicològic de Stephen King ‘The Girl Who Loved Tom Gordon’ per a una adaptació escrita per Christy Hall, segons Deadline.

Publicada el 1999, la història es centra en Trisha McFarland, de 12 anys, quan es desvia del camí mentre ella i la seva mare i el seu germà recentment divorciat caminen per una branca d’un viarany dels Apalaches. Mentre està perduda durant dies, es troba rondant més i més per el mal camí, confiant en la seva ràdio portàtil per a la seva comoditat. Una gran fan del llançador d’assistència dels Boston Red Sox Tom Gordon, Trisha escolta els jocs de beisbol i fantasieja amb que el seu heroi la salvarà, però també descobreix que la naturalesa no és el seu únic adversari, ja que quelcom perillós la guaita a través del bosc obscur.


Jon Berg de Stampede Ventures està preparat per a produir el projecte al costat de Roy Lee de Vertigo (It: Chapter Two, Doctor Sleep), així com Christine Romero, la viuda de George A. Romero (Night of the Living Dead), i Ryan Silbert de Origin Story, mentre que Andrew Childs en serà productor executiu i EVP de contingut de Village Roadshow, Jillian Apfelbaum, supervisarà el projecte.

S’ha intentat una adaptació de la novel·la de terror psicològic de King durant els últims 15 anys, començant l’any 2005 amb Romero adjunt per escriure i dirigir, que es va aturar durant anys fins a la seva mort l’any 2017. El projecte va ser revifat l’Agost de l’any passat amb la productora de Romero encara adjunta al costat de Chris Romero a través de Sanibel Films.

Hall és més coneguda pel seu treball com a productora executiva i co-desenvolupadora de l’adaptació per a Netflix del còmic de Charles Forsman ‘I Am Not Okay With This’, protagonitzada per Sophia Lillis (It, It: Chapter Two, Gretel & Hansel), que va obtenir critiques positives per part de la critica i pel públic igual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada