Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de maig del 2020

'Beverly Hills Cop 4'.

Després de la confirmació de que Netflix ha adquirit amb èxit els drets per al desenvolupament de ‘Beverly Hills Cop 4’, amb Eddie Murphy a punt per repetir el seu paper icònic com a Detectiu Axel Foley, el duo de directors Adil El Arbi i Bilall Fallah (Bad Boys for Life) finalment s’han obert a revelar l’estat actual sobre el projecte de la quarta entrega. Parlant amb Digital Spy, els cineastes en ascens han confirmat que ja han contractat a un guionista per escriure’n el primer esborrany.

“Encara estem involucrats en aquest projecte, i ara hi ha un guionista que intentarà escriure un primer esborrany o un primer tractament com a mínim de la història”, va dir Arbi. “Així que veurem quina serà la primera versió, però estem molt excitats i esperem poder treballar amb un altre icona com Eddie Murphy. Això seria genial”.

‘Beverly Hills Cop’ va estar dirigida per Martin Brest a partir d’un guió escrit per Daniel Petrie Jr. Seguia la història del intel·ligent detectiu de Detroit Axel Foley, qui va anar a Beverly Hills, California, per investigar l’assassinat del seu amic Mikey, interpretat per James Russo. El film també va estar protagonitzada per el jutge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher i Ronny Cox. També va obtindré dues nominacions als Globus d’Or, incloent a Millor Film i Millor Guió, i va ser el film més taquiller de 1984 amb un total de $234.760.478 a nivell domèstic i uns altres $81,6M a nivell internacional i un global de $316.360.478.

Això marca la segona col·laboració entre Murphy i el servei de streaming, els quals recentment han estrenat la comèdia biogràfica ‘Dolemite is My Name’. L’acord de Netflix-Paramount també inclou una opció per a realitzar un ‘Beverly Hills Cop 5’.

Paramount i Murphy estan treballant actualment en la molt esperada seqüela de comèdia ‘Coming 2 America’, que s’estrenarà el 07 d’Agost de 2020 amb Arsenio Hall, James Earl Jones i Shari Headley, reprenent els seus papers de Semmi, King Jaffe Joffer i Lisa McDowell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada