Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de maig del 2020

'The Mandalorian season 2'.


Després de que fa uns dies s’anuncies el retorn de Temuera Morrison al món de Star Wars com a Boba Fett en la segona temporada de ‘The Mandalorian’, SlashFilm ens du la notícia de que Katee Sackhoff (Oculus) tornarà a interpretar el paper de Bo-Katan de ‘The Clone Wars’ en la sèrie live-action de Disney+.


Al costat de Boba Fett, la segona temporada també comptarà amb el debut de Jedi Padawan convertit en mestre del espionatge de l’aliança Rebel Ahsoka Tano (Rosario Dawson), tot i que l’actriu va rebel·lar que l’acord per interpretar al personatge encara no estava tancat.

A més del anunci de Boba Fett com a nou personatge d’aquesta segona temporada, diversos directors han confirmat recentment la seva participació en aquesta nova temporada, inclús Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) i el director de la franquícia de ‘Ant-Man’, Peyton Reed, i els retorns de Rick Famuyia (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau (The Lion King).

Després de les històries de Jango i Boba Fett, un altre guerrer emergeix en el univers de Star Wars. The Mandalorian s’estableix després de la caiguda del Imperi i abans de l’aparició de la Primera Ordre. Seguim les tribulacions d’un pistoler solitari en els confins de la galàxia, lluny de l’autoritat de la Nova República.

Pedro Pascal (Kingsman: The Golden Circle, Wonder Woman 1984) interpreta a un solitari pistoler Mandalorian en els confins de la galàxia i s’uneix Gina Carano (Deadpool), que interpreta a Cara Dune, una ex Rebel Shock Trooper, que té problemes per a reintegrar-se a la societat...i Carl Weathers com a Greef, un home que dirigeix un gremi de caça-recompenses que contracta a The Mandalorian per a un treball específic.

La sèrie també està protagonitzada per Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man) i Nick Nolte (Affliction).

Michael Biehn (The Terminator, Aliens) s’ha unit al repartiment de la segona temporada i Bill Burr reprendrà el seu personatge de Mayfield a aquesta segona temporada.

Jon Favreau desenvolupa el treball de productor executiu i showrunner de la sèrie, Els directors de la primera temporada incloïen a Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), qui va dirigir el primer episodi, a més de Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit), qui també a donat veu al caça-recompenses IG-88 a la sèrie.

‘The Mandalorian’ és una producció executiva de Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist n’és coproductora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada