Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de maig del 2020

'Last Night in Soho'.


S’ha donat a conèixer una nova data d’estrena per ‘Last Night in Soho’ i una nova foto, el thriller de terror de Focus Features i dirigit per Edgar Wright. Originalment estava programada per estrenar-se el pròxim 25 de Stembre d’aquest any, ara el film s’estrenarà el pròxim 23 d’Abril de 2021 als USA. S’estrenarà el mateix cap de setmana que el film animat de Fox ‘Ron’s Gone Wrong’ i el thriller de Lionsgate ‘The Asset’ protagonitzat per Michael Keaton i Samuel L. Jackson.

A continuació podeu veure la foto en la que apareix Anya Taylor-Joy i Matt Smith...


Des de Focus Features i Working Title Films, ‘Last Night in Soho’, està protagonitzada per Thomasin Harcourt McKenzie (Leave No Trace) com Eloise, Anya Taylor-Joy (The Witch, Glass, The New Mutants) com a Sandy i l’actor nominat a un Emmy Matt Smith (The Crow, Doctor Who).

Els detalls de la trama estan clars en el film, però Wright l’anomena un thriller psicològic de terror, en la línia de ‘Don’t Look Now’ i ‘Repulsion’ de Roman Polanski. Wright ha coescrit el guió del film amb Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful). El film transcorre en el districte de Soho de Londres.

“Em vaig donar compte de que mai havia fet un film sobre el centre de Londres, específicament a Soho, un lloc en el que he passat una gran quantitat de temps en els últims 25 anys”, va dir Wright a Empire sobre el film. “Amb ‘Hot Fuzz’ i ‘Shaun of the Dead’, fas films sobre llocs en els que has viscut. Aquest film és sobre el Londres en el que he viscut”.

Nira Park, Tim Bevan, Eric Fellner i Wright produiran. Focus Features i Film4 cofinançaran el film. Focus Features i Universal Pictures International distribuiran el film en tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada