Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 6 de maig del 2020

'Taika Waititi + Star Wars Film'.


Amb l’arribada el dilluns del ‘Star Wars Day’, el cicle de noticies va dur un anunci emocionant d’un film dirigit per Taika Waititi que està en desenvolupament i ara el director de ‘Ant-Man’, Peyton Reed, ha fet servir el seu Twitter per anunciar que ha dirigit un pròxim episodi de la segona temporada de ‘The Mandalorian’.

Waititi està llest per co-escriure el guió amb la nominada al Premi de l’Acadèmia Krysty Wilson-Cairns (1917, Last Night in Soho), qui va rebre un BAFTA per l’excepcional Millor Pel·lícula Britànica del any, en la tres vegades guanyadora d’un Oscar èpica guerra de Sam Mendes.

El nou film marcarà la última immersió del cineasta Kiwi en l’univers Star Wars, després de dirigir el final de la primera temporada i interpretar un paper recurrent en l’exitosa sèrie spin-off de Disney+ ‘The Mandalorian’. Waititi va aclarir els rumors el mes de Febrer de que no hi havia converses oficials en aquell moment per a que ell assumís una funció a la franquícia, però “li agradaria” si el projecte fos correcte.

L’anunci del nou film de Waititi en la franquícia es produeix immediatament després del anunci de que la nominada al Emmy Leslye Headland (Russian Doll) desenvoluparia una nova sèrie per a Disney+ en el univers, per la qual escriurà, serà productora executiva i actuarà com a showrunner. Les dates d’estrena per als projectes de Waititi i Headland encara no s’han anunciat. La postproducció està actualment en marxa en la segona temporada de ‘The Mandalorian’, que s’estrenarà al Octubre mentre que la sèrie basada en Cassian Andor (Diego Luna) i Obi-Wan Kenobi estaran situades entre ‘Revenge of the Sith’ i ‘A New Hope’, i estan actualment en desenvolupament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada