Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 23 de maig del 2020

'Sonyverse o SPUMC'


Segeueix ampliant-se el “Sonyverse” o com l’han anomenat ells SPUMC (Sony Pictures Universe of Marvel Characters). I és que la companyia vol seguir construint el seu “univers” Marvel, ja que ha contactat amb l’aclamada directora de televisió S.J. Clarkson (Collateral sereies) per desenvolupar un film centrat en un personatge femení, utilitzant el catàleg dels personatges de Marvel Studios, segons Variety.

En el moment de la presentació dels informes, actualment es desconeix quin personatge desenvoluparà Clarkson per al film, però les fonts informen que existeix una gran possibilitat de que el film es centri en Madame Web, a qui l’estudi va dir que durien a la gran pantalla el Setembre de 2019 amb el duet d’escriptors Matt Sazama i Burk Sharpless (Morbius) units per escriure’n el guió. Tot i això, les fonts han confirmat que no hi ha un escriptor adjunt al projecte de Clarkson, el que podria indicar que no serà el film de Madame Web o que Sazama i Sharpless ja no estan vinculats al projecte.

Originalment creada per l’escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr., Madame Web generalment es representa com una dóna gran amb “Miastenia grave”, la qual està connectada a un sistema de suport vital que recorda a una tranyina. Principalment ha estat un personatge secundari en l’univers de Spider-Man des de la seva introducció en el número 210 de The Amazing Spider-Man el Novembre de 1980.

Ja sigui un film de Madame Web o qualsevol altre personatge, aconseguir conduir un film protagonitzat per un personatge femení en el SPUMC, ha estat una prioritat important per a l’estudi, ja que no sols té els drets de molts personatges importants, sinó que també les demandes de l’audiència per més projectes conduits per una superheroïna.

Clarkson ha passat més de dues dècades treballant en el món de la petita pantalla en tot, des de la telenovel·la medica Britànica ‘Doctors’ fins a les primeres temporades de ‘EsatEnders’ i ‘Veronica Mars’. Va començar el seu ascens al estrellat de Hollywood al voltant de 2010 quan va dirigir episodis de ‘Heroes’, ‘Dexter’, ‘Banshee’ i ‘Bates Motel’; i es va submergir en l’Univers Marvel amb dos episodis de ‘Jessica Jones’ i ‘The Defenders’ per a Netflix. Estava preparada per convertir-se en la primera directora femenina en un film de ‘Star Trek’, tot i que el projecte es va arxivar després de que van sorgir problemes contractuals inicials amb els actors.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada