Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 17 de maig del 2020

'Furiosa'.


En el cinquè aniversari del blockbuster guanyador d’un Oscar, de George Miller ‘Mad Max: Fury Road’ està aquí i mentre hi havia els rumors de que Miller volia fer una continuació amb un film centrat en l’emperadriu de Charlize Theron, Furiosa, sembla a ser que finalment si que s’està desenvolupant el spin-off preqüela (des de Entertaiment Weekly).

En una extensa història oral sobre la creació de ‘Mad Max: Furi Road’ en el The New York Times, Miller va parlar sobre els seus plans per al futur de la franquícia post apocalíptica que va començar l’any 1979, inclosa la revelació de que ara està treballant en la llargament discutit film centrat en Furiosa. Del desenvolupament del projecte ha estat en procés des de 2015, amb el recent anunci en el mes de Març de que Miller es reuniria amb actrius més joves per a prendre el paper en un escenari d’una preqüela, amb Anya Taylor-Joy (The New Mutants).


Ara confirmant que Theron, de fet, no tornarà a interpretar el paper per al spin-off, però senyala que va considerar el seu retorn i fer servir la tecnologia de eliminació d’envelliment digital que s’ha convertit en un element bàsic en l’Univers Cinematogràfic de Marvel a ‘Captain Marvel’ i ‘Ant-Man and the Wasp’ abans d’escollir finalment fer un càsting nou.

L’escriptor/director de 75 anys d’edat, actualment està esperant tornar per acabar la filmació del seu pròxim projecte ‘Three Thousand Years of Longing’, protagonitzat per Tilda Swinton (The French Dsipatch) i Idris Elba (Hobbs & Shaw), que acaba adquirir els drets de distribució domèstica per part de MGM, segons The Hollywood Reporter. Un cop que Miller pugui tornar i acabar el film, que es va posposar degut a la pandèmia mundial de salut, està buscant poder fer el pròxim film Furiosa.

‘Mad Max: Fury Road’, que es va estrenar el Maig de 2015, és la història de Max Rockatansky, interpretat en aquesta ocasió per Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises, Venom & Venom 2). Dintre d’aquest món de foc i sang existeixen dos rebels a la fuga que podrien restablir l’ordre. Està Max (Hardy), un home d’acció i un home de poques paraules, que busca tranquil·litat després de la pèrdua de la seva esposa i fill després del caos i Furiosa (Charlize Theron), una dona d’acció i una dona qui creu que el seu camí cap a la supervivència pot aconseguir-se si aconsegueix creuar el desert de retorn a la seva terra natal. Una preqüela de Mad Max podria mostrar-nos la seva vida a ‘The Green Place’ abans de que ella comences a treballar per Immortan Joe.

‘Mad Max: Fury Road’ també va estar protagonitzada per Nichols Hoult (Warm Bodies, X-Men: Days of Future Past), Hugh Keays-Byrne (Mad Max, Sleeping Beauty), Nathan Jones (Conan the Barbarian, Troy), Zoe Kravitz (Divergent, X-Men: First Class), Riley Keough (The Runaways, Magic Mike) i Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Age of Extinction).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada